Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

OTEL İHALESİNİ GRAND ASYA KAZANDI

OTEL İHALESİNİ GRAND ASYA KAZANDI

Bandırma Belediyesinin mülkiyet hakkının yarısına sahip olduğu Otel İnşaatının işletme hakkını, verdiği 56 bin TL teklif ile Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret AŞ kazandı.

Bandırma Belediyesi`nin mülkiyet hakkının yarısına sahip olduğu Otel İnşaatının işletme hakkını, verdiği 56 bin TL teklif ile Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret AŞ kazandı. 
Bandırma Belediyesi`nin mülkiyetinin yarısında sahip olduğu OTEL İnşaatı`nın 10 yıllık kirama hakkı tanıyan ihale, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza başkanlığında saat 15.00`da Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirdi. İhale, 55 Bin 770 TL  Muhammen bedel üzerinden gerçekleştirilirken ihaleyi tek firma olarak katılan Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ verdiği 56 Bin TL teklif ile kazandı. 
İhale ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Sedat Pekel yapılan İhalenin hem Bandırma hem de Belediye`miz için çok önemli olduğunu belirterek ihaleyi kazanan Kurşunlar Yapı AŞ`ye hayırlı olmasını diledi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı