Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Osman Mırız oğlunu evlendirdi

Osman Mırız oğlunu evlendirdi

İlçemiz turizminin önemli konaklama tesislerinden olan Agrigento Otel sahibi Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Osman Mırız'ın oğlu Akanay Mırız için yaptığı muhteşem düğün ulusal basında haber konusu oldu.

İlçemiz turizminin önemli konaklama tesislerinden olan Agrigento Otel sahibi   Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Osman Mırız'ın   oğlu  Akanay Mırız için yaptığı muhteşem düğün ulusal basında haber konusu oldu. Antalya'daki lüks Mardan Palace Otel'de düzenlenen görkemli düğünün 1 milyon TL'ye mal olduğu bildirilirken Antalya ve İstanbul sosyetesini buluştuğu öğrenildi.
 

Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Palace Otel'de  gerçekleşen düğüne yaklaşık 1000 davetli katıldı. 1 milyon liralık bütçesi ile Antalya'da son dönemlerde gerçekleşen en görkemli düğün olduğu iddia edilirken  Antalya ve İstanbul'un iş ve sanat dünyasının ünlüleri bu düğün töreninde buluştu. Kepez Belediye Başkanı AK Parti'li Hakan Tütüncü'nün kıydığı nikahın ardından düğünün gerçekleşeceği salona geçen konuklar, şıklıkları ile kırmızı halı seremonisini aratmadı.
Sunuculuğunu Ateşböceği Ercan'ın yaptığı düğüne Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba ve Oya Aydoğan birlikte katıldı. Televizyon ve sinema dünyasının sevilen sanatçısı Cengiz Küçükayvaz'ın eşi ile katıldığı törenin en önemli konuğu ise Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy oldu. 'Diva' lakaplı sanatçı Ersoy, Mırız Şirketler Grubu'nun kurucusu ve damadın babası Osman Mırız'ın özel daveti üzerine düğüne geldiğini söyledi.
Takı çantası yerine çuval
Geleneksel takı töreni için sıraya giren konukların oluşturduğu kuyruk yaklaşık 1 saatlik bir sürenin ardından sona erebildi. Gelin ve damadın üzerlerinde konukların hediyelerinin takılabileceği yerin kalmamasının ardından, misafirler hediyelerini özel olarak hazırlanmış çuvalın içerisine attı.
Sibel Can, Ersoy`un elini öptü
Mırız çiftinin ilk danslarının ardından sahneye çıkan Fatih Erkoç, seslendirdiği şarkılarla konuklara keyifli dakikalar yaşattı. Sahneyi Erkoç'tan devralan Sibel Can, söylediği hareketli şarkılarla geceye renk kattı. Can, Bülent Ersoy'un salona girmesinin ardından sahneden inerek masada oturan ünlü sanatçının elini öptü. Düğün pastasını Mırız çifti ile birlikte kesen güzel sanatçı, pastanın ilk dilimini gelin Duygu Mırız'a kendi elleriyle yedirdi. İlerleyen saatlerde sahne alarak gecenin finalini yapan Fatih Ürek, sergilediği performans ile eğlencenin mimarı oldu. Fatih Ürek'in sahneye çıkması ile coşkulu bir eğlenceye sahne olan düğünde paralar havada uçuştu. Damat Akanay Mırız, 200'er TL'lik banknotları Fatih Ürek'in üzerinden havaya saçarak kutlama yaptı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli