Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Osman Kocaman, Özbek´in listesinde

Osman Kocaman, Özbek´in listesinde

Bandırmalı iş adamı Osman Kocaman, Galatasaray Kulübü

Galatasaray Kulübünün, ilk olarak 13 Ocak´ta, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda 20 Ocak 2018´de gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurulunda, yönetim kurulu için hâlen başkanlığı yürüten Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz´e ait listeler yarışacak.
Dursun Özbek´e ait yönetim kurulu listesinde Bandırma´nın başarılı iş adamlarından, Kocaman Balıkçılık İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman da yer alıyor.
Özbek´in listesinde şu isimler bulunuyor:
Dursun Özbek: Başkan
Özkan Olcay: İkinci başkan
Nasuhi Sezgin: Başkan yardımcısı
Ali Yüce, Mehmet Dedeoğlu, Osman Kocaman, Cevat Genç, Ahmet Cebeci, Ural Aküzüm, İsmail Sarıkaya, Mehmet Onur Tan, Can Topsakal, Serdal Koç, Murat Atay, Burçin Arslan
MUSTAFA CENGİZ´İN LİSTESİ
Genel kurulda başkan adayı olan Mustafa Cengiz´in listesinde ise şu isimler yer alıyor:
Mustafa Cengiz, Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz
KOCAMAN, KULÜBÜN 36 YILLIK ÜYESİ
Dursun Özbek´in listesinde yer alan 1962 yılı Bandırma doğumlu iş adamı Osman Kocaman, 1981 yılından beri sarı-kırmızılı kulübün üyesi.
Yaklaşık 6 yıldır kulübün divan kurulu üyesi olan Kocaman, 2010-2011 döneminde, kulübün denetleme kurulu üyeliğini yapmıştı.
Kocaman, Dursun Özbek´in listesinde yer alması ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:
?Galatasaray gibi çok köklü ve saygın bir kulüpte bu görevlere aday olunmaz. Görev size teklif edilir ve ona uygun davranırsınız. Bana gelen teklifi de olumlu karşılayarak, sorumluluk aldım. Zaten, Galatasaray Lisesi mezunu bir kişi olarak da bu sorumluluktan kaçmam düşünülemezdi. Allah utandırmasın.?
Haber : Öhder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Osman Kocaman Özbek listesinde
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli