Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Oruç, Gönen´deydi

Oruç, Gönen´deydi

Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, Gönen Belediyespor-Burhaniye Belediyespor maçını izledi

Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç, Gönen´de oynanıp 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle kapanan Gönen Belediyespor-Burhaniye Belediyespor maçını izledi. Kırmızı-beyazlı Erdekspor´un, pazar günü Erdek´te konuk edeceği Gönen Belediyespor´un son durumunu Gönen tribünlerinde izleyen Oruç, aldığı notları, takımının sportif direktörü Can Cangök´e iletecek. Oruç, Gönen Belediyespor ile oynayacakları maç hakkında şunları söyledi:
?Gönen takımı, Burhaniye Belediyespor önünde şanssız bir şekilde kaybetti. Oysa maç boyunca üstün oynadı ama girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Grubumuzda takımlar denk düzeyde. Bu nedenle sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Gönen Belediyespor´u ciddi bir rakip olarak görüyoruz. Bu nedenle, pazar günü yine kazanmak için sahaya çıkacağız.?
GÖNEN BELEDİYE MAÇINDA EREN OYNAMAYACAK
Erdek 18 Eylül Stadı´nda, pazar günü saat 13.30´da başlayacak maçta, Erdekspor´da sağbek Eren, takımının formasını giyemeyecek. Eren, cezalı durumda bulunuyor. Bu maç öncesi Erdekspor, 16 puanla üçüncü, Gönen Belediyespor ise 8 puanla sekizinci sırada yer alıyor.
YENİ LİDER KÜTAHYASPOR
Bu arada, sezon başından beri liderlik koltuğunda oturan Erdekspor, erteleme maçlarının ardından koltuğunu Kütahyaspor´a bıraktı. Kütahyaspor, erteleme maçında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi´ni 3-0 yenerek, 18 puanla liderliği devraldı. Kütahyaspor, şimdiye dek oynadığı alt maçı da kazandı.
HAFTANIN PROGRAMI
Erdekspor-Gönen Belediyespor
Bilecik İl Özel İdare-Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Burhaniye Belediyespor-Çiftay Yeşilova
Horozköy Gençlik-Çiğli Belediyespor
Kümaşspor-Kocaçeşmespor
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Oruç Gönen deydi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı