Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ormancılar, sezonu masaya yatırdı

Ormancılar, sezonu masaya yatırdı

Bandırma'ya bağlı orman işletme şefleri Manyas'ta bir araya geldi.

Bandırma’ya bağlı orman işletme şefleri Manyas’ta bir araya geldi.
Bandırma Orman İşletme Müdürlüğünün bünyesinde bağlı Orman İşletme Şefleri Manyas`ta aylık toplantılarını gerçekleştirdi.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı`nın başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya, Manyas Orman İşletme Şefi Eren Cesur’un ev sahipliğinde, Bandırma, Marmara, Erdek, Gönen, Susurluk, Karşıyaka, Aladağ ve Sarıköy Orman İşletme Şefleri ile Kadastro Mülkiyet ve Ağaçlandırma Toprak Şube Müdürleri katıldı.
Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı, değerlendirme toplantılarının her ay bir şeflikte yapıldığını belirterek, Manyas`ta yapılan toplantı da şefliklerin bölgesel çalışmalarının değerlendirilmesi ile 2015 yılı bütçe hazırlıklarının yapıldığını söyledi.
Açıcı, yaptığı açıklamada müdürlük bünyesindeki orman bölgelerinde bu yaz iki orman yangını yaşandığını, toplam 2.5 hektarlık alanın yandığını bunun dışında fazla bir zarar, ziyanın olmadığını belirtti.
Açıcı, Bandırma Orman İşletme Müdürlüğü ve çevre ilçe şefliklerinde 10 arazöz, dört arazi aracı ve seksen yangın personeli ile hizmet verdiklerini açıklarken, 2014 yılı için 400 hektar ağaçlandırma, ekim ve dikiminin yapıldığını, ekim, dikim çalışmalarının sürdüğünü söyledi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli