Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Orman ürünleri üretim tatbikatları başladı

Orman ürünleri üretim tatbikatları başladı

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü 2015 yılı üretim tatbikatlarına başladı.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü 2015 yılı üretim tatbikatlarına başladı.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünde 2015 yılı tatbikatları Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın`ın katılımı ile Dursunbey işletmesinde gerçekleştirildi.
Tatbikata, Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç, Alaçam İşletme Müdürü Ali Bacaklı, Dursunbey İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Dursunbey ve Alaçam işletmelerinin Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, üretimde çalışan memur ve işçiler ile orman kooperatifleri ve orman köylüleri katıldı.
Tatbikatın açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Yalçın ``2015 yılı hedeflerimize ulaşabilmek için şimdiden hedeflerimizi stratejilerimizi belirlemeliyiz. Bu tatbikatlarda bu hedefler üzerine yoğunlaşacağız. Yapacak emval içinde tomruk oranını artıracağız, aynı zamanda da tomruğun kalitesini de arttıracağız. Bu bağlamda standartlara daha önem vererek 1. ve 2. sınıf tomruk üretimini artıracağız. Aynı zamanda üretimle ilgili çalışmalarımızda kayıtların daha sağlıklı tutulması için gereken özeni göstermemiz gerekir. Diğer yandan fiili masraf kriterlerini kontrol altına alıp dikili satışları artırarak maliyetlerimizi de düşürmeliyiz. Ben tüm personelimize ve köylülerimize kazasız belasız hayırlı, üretim programlarının en yüksek seviyede hatta programında üzerine çıkılarak gerçekleştirileceği bir 2015 yılı diliyorum.`` dedi.
Tatbikata ev sahipliliği yapan Alaçam İşletme Müdürü Ali Bacaklı ve Dursunbey İşletme Müdürü Ahmet Özdemir Bölge Müdürü, tatbikatın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Dikili damga tekniği, Güvenli kesim tekniği ve iş güvenliği, Odun kusurları ölçüm tekniği ve standardizasyon, Boylama stratejileri ve mesahalama konuları ile Depolama teknikleri konularının ele alındığı tatbikatta, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç tarafından gerçekleştirilen sunumların ardından İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şefleri tarafından uygulamalı tatbikatlar gerçekleştirildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı