Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Orhan Narin resmi başvurusunu yaptı

Orhan Narin resmi başvurusunu yaptı

Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, AK Parti'den Erdek Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Erdek Belediye Meclis Üyesi Orhan Narin, AK Parti'den Erdek Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu bugün gerçekleştiren Narin "Sizlerin gönül dualarıyla çıktığımız bu yolda, gelişen ve değişen bir Erdek için "Yeni yüzyıl yeni bir yüz" diyerek bu halkın hizmetkarı olmaya adayız" dedi.

Narin adaylık başvurusu sonrası yaptığı açıklamada "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde samimiyetinize sonuna kadar inandığım siz değerli dostlarımın ve sevgili Erdek halkının dua ve desteklerine güvenerek AK Parti Erdek Belediye Başkanı Aday Adayı oldum.

Bu davaya gönül veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, AK Parti Belediyeciliğini Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha ileri seviyeye ulaştıracağımızın inancıyla teşkilatlarımızla omuz omuza yürüyeceğiz. 

Bu vesileyle; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, partimize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, bana destek olan tüm dava arkadaşlarıma, sevgili Erdek halkına, Erdek AK Parti İlçe Teşkilatına ve yönetimine ve AK Partiye gönül veren sevgili kadınlarımıza ve gençlerimize selam, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Orhan Narin resmi başvurusunu yaptı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı