Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Organiksa, Edincikspor´un borçlarını sıfırladı

Organiksa, Edincikspor´un borçlarını sıfırladı

Cumhuriyetin ilk yıllarında Aydıncıkspor Kulübü adı altında daha sonraki yıllarda Edincik Gençlik ve Edincik 18 Eylül Takımları ile sportif faaliyetler yürüten Edincik Beldesi, 1984 yılında iki takımının birleşmesi sonucunda tekrar Edincikspor adı ile spo

Türkiye Futbol Federasyonunda tescil tarihi 1953 olan Edincik Beldesi´ne ait spor kulübü, bölgesinin en eski ve köklü takımı unvanını da taşıyor.
2016/2017 sezonunda A-Takım ve U-19 Genç Takımı ile amatör spor müsabakalarına katılan Kulüp, geçen yıl tamamlanan ışıklandırılmış sahasında alt yapı çalışmalarına da önem vererek faaliyetlerini sürdürüyor.
Organiksa´dan Edincikspor´a büyük jest
Edincikte faaliyet gösteren Organiksa isimli şirket, üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci ve hassasiyeti ile Edincikspor Kulübü´nün Bandırma Belediyesi´ne olan tüm kira borçlarını ödeyerek tüm borçlarını sıfırladı.
2016/ 2017 futbol sezonunda aynı zamanda, Edincikspor Kulübü´nün forma sponsoru olan Organiksa Şirketi, Edincikspor´un sezon sonuna kadar gerçekleştirmesi gereken harcamaları da üstlenerek büyük bir jeste imza attı. Organiksa Şirketinin verdiği bu önemli destekle Edincikspor´un hedeflerine daha hızlı ve emin adımlarla yürümesi bekleniyor.
Organiksa Gübre kimdir?
Organiksa A.Ş. organomineral ve kimyasal gübre üretimi ile birlikte leonardit madenciliği, hümik asit üretimi ve bitki besleme kalanında Bandırma ? Edincikte faaliyet göstermektedir. 40´a yakın ülkeye ihracat yapan firma ülke ekonomisine katma değer sağlamakta ve spora verdiği destek ile gençlerin yaşamlarına önemli katkılar sağlamakta.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu