Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Organ bağış haberlerinden etkilenen eski fırıncı organlarını bağışladı

Organ bağış haberlerinden etkilenen eski fırıncı organlarını bağışladı

Geçtiğimiz günlerde Bandırma’da meydana gelen trafik kazası sonunda beyin ölümü gerçekleşen 66 yaşında diş hekimi Kemal Terzioğlu’nun bağışlanan organlarıyla Bursa ve Balıkesir’de 4 hasta hayata tutunabileceğiyle ilgili medyada ya

Geçtiğimiz günlerde Bandırma’da meydana gelen trafik kazası sonunda beyin ölümü gerçekleşen 66 yaşında diş hekimi Kemal Terzioğlu’nun bağışlanan organlarıyla Bursa ve Balıkesir’de 4 hasta hayata tutunabileceğiyle ilgili medyada yayınlanan haberlerden etkilenen Bandırma’nın eski fırıncılarından emekli 71 yaşındaki Hasan Sümer, eşi Şennur’unda desteğini alarak kendisinin vefatı halinde organlarını bağışladığını açıkladı. 
Organları bağışlanan Kemal Terzioğlu’nun kızı Dr. Sanem Terzioğlu Mungan’ın "Babam yaşamayı çok severdi. İnşallah organları başka vücutlarda başka hayatları yaşatacak. Umarım diğer vatandaşlara da bu şekilde örnek olur" sözlerinden çok etkilendiğini ve duygulandığını söyleyen Hasan Sümer, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek organ bağışı için müracaatta bulundu. 
Hastanelerine bir organ bağışı talebi daha olduğunu belirten Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli , “Hasan ağabeyimiz organlarını hastalarımıza bağışı için çok teşekkür ediyoruz. Organ bağışı devamı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Duyarlı bir vatandaşın böylesine önemli ve insancıl talebinden çok memnun oldum.” dedi. 
Başhekim Dr. Muzaffer Şenveli’den Organ ve Doku Bağış kartını alan Hasan Sümer ”İnşallah hayırlı olur. Organların toprak olacağına bir insanın yaşaması için çok gerekli ise seve seve bağış yaparım. Şimdi içim artık daha rahat.” dedi. 
Haber: Erdem Özcan 
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı