Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ordu Caddesi esnafı verilen sözün tutulmasını istiyor

Bandırma Ticaret Odası Meslek Komisyon Başkanı Behçet Özçakır ve Ordu Caddesi esnafı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.

Bandırma Ticaret Odası Meslek Komisyon Başkanı Behçet Özçakır ve Ordu Caddesi esnafı Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.
Ziyareti değerlendiren Başkan Dursun Mirza "Ordu Caddesi´nde yapılması planlanan köprülü kavşağın hem esnafımıza hem de mahalle sakinlerine zarar vereceği konusunda hem fikir olan esnaflarımız köprülü kavşak yerine sinyalizasyonlu geçidin olmasını istiyor.? dedi.
Geçtiğimiz günlerde Bandırma Ticaret Odası Toplantı Salonu´nda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un ve esnafların katıldığı toplantıda görüş ve düşüncelerin alındığını hatırlatan Mirza ?8 metre yukarıdan geçecek köprünün evlerin camlarının önünden geçecek olması mahalle sakinlerine zarar vereceği dile getirildi. Bandırma ticaretinde önemli yer tutan Ordu Caddesi´nde uygulanacak olan bu çalışmanın bölge esnafına geri dönüşü olmayan zararların vereceği konusunda esnaflar görüşlerini belirtmişlerdi.? diye konuştu.
Mirza, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Daha önce Bandırma Belediye Meclisi´ne gelen bu konu kurulan komisyon tarafından incelenmiş, esnafın ve mahalle sakinlerinin görüşleri alınmıştı. Bu görüşlere istinaden Bandırma Belediyesi´nde grubu bulunan CHP, AKP ve MHP´nin tüm Meclis Üyeleri tarafından ortak görüş ve oy birliğiyle hemzemin geçit yapılmasına karar verilmişti. Bölge esnafının bu istekleri geçen günkü toplantıda dile getirilerek köprülü kavşağın yapılmaması gerektiği hususu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a aktarılmış, toplantı sonunda da köprülü kavşağın yapılmayacağı konusunda Uğur´dan söz alınmıştı. Pazar günü bölgede çizim yapılacağını öğrenen bölge esnafımız verilen sözün tutulmasını istiyor.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli