Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Onyedi Eylül Üniversitesi ödül törenine imza attı

Onyedi Eylül Üniversitesi ödül törenine imza attı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde ?Akademik Yükseltme ve Akademik Başarı Ödül Töreni? düzenlendi.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde ?Akademik Yükseltme ve Akademik Başarı Ödül Töreni? düzenlendi.
Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen törende, üniversitenin kuruluşundan bugüne akademik yükseltme alan akademik personel için biniş giyme töreni, bilim dünyasına 25 yılı aşkın süredir katkı sağlayan öğretim üyelerine plaket takdimi, 2018 yılı akademik teşvik kriterlerine göre başarılı olan akademik personellerin ödüllendirilmesi ve ?2018 ? 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı? gerçekleştirildi.
Törenin açılış konuşmasını yapan 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin akademik ve idari personel yapısı, akademik birimleri, öğrenci sayıları, uluslar arası çalışmaları, uygulama ve araştırma merkezleri, kütüphane, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, altyapı ve inşaat projeleri ile üniversitenin akademik hedeflerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.
Rektör Özdemir´in açış konuşmalarının ardından üniversitenin kuruluşundan bugüne, akademik yükseltmesi gerçekleşen öğretim üyelerinin biniş giyme törenine geçildi.
Tören, akademik hayatında 25 yılı geride bırakmış ve bilim dünyasına 25 yılı aşkın süredir katkı sağlayan öğretim üyelerine Rektör Özdemir, tarafından plaket takdimi gerçekleştirilmesiyle devam etti. Aynı zamanda akademik hayatında 25. yılını doldurmuş bir akademisyen olan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir´e de üniversitenin Öğretim Üyesi ve Balıkesir Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir tarafından plaket takdiminde bulunuldu.
Program, 2018 yılı akademik teşvik kriterlerine göre, üniversitenin akademik teşvik sıralamasında başarı gösteren 62 akademik personele ödül takdim edilmesiyle devam etti.
Üniversite akademik teşvik sıralamasında ilk 10´a giren akademisyenlere Rektör Özdemir, tarafından plaket takdim edilirken diğer akademik personele ise Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş tarafından teşekkür belgesi verildi.
Program, toplu fotoğraf çekimi ve ardından düzenlenen tören yemeği ile son buldu.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli