Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Onur: Önce Partim, Sonra Adaylığım

Onur: Önce Partim, Sonra Adaylığım

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde CHPden Bandırma Belediye Başkan aday adayları arasında yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Aday adaylığı süreci içinde hep partimiz tüzüğü ve genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde CHP`den Bandırma Belediye Başkan aday adayları arasında yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, "Aday adaylığı süreci içinde hep partimiz tüzüğü ve genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket ettim, bundan sonra da bunu sürdüreceğim" dedi. 
CHP`den, 29 Temmuz`da  ilk aday adaylığı başvurusunu kendisinin yaptığına dikkati çeken Onur, şu değerlendirmede bulundu:
"5 Eylül`de, Milletvekili Namık Havutça ve CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay`ın da katılımıyla aday adayları ile bir toplantı gerçekleşti. Bu toplantıda, süreç içinde aday adaylarının uymaları gerekenler anlatıldı. Bunlara bugüne dek eksiksiz uydum ve bundan sonra da uyacağım. Süreç içinde sadece interneti kullandım. 1 Eylül Dünya Barış Günü`nde ise bilboard`lara afiş astırdım. Ancak şunu söyleyebilirim. Genel merkezimiz, partimiz tarafından yönetilen yerlerde ön seçim yapmayacak ve anket çalışması düzenleyecek. 4,5 yıldır belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Önümüzdeki altı ayda da Bandırma`ya hizmetimi sürdüreceğim. 25 yıldır, ciddi bir kargo şirketinin yüklenici yöneticiliğini yaptım. Yıllardır sivil toplum örgütlerinde görevler üstlendim. Hâlen Bandırmaspor Kulübü`nde asbaşkanım. Partimizin kurullarında yıllardır görev yapıyorum. Bu çalışmalarım ve deneyimlerimle belediye başkanlığı görevinde de başarılı olacağıma inandığım için aday adayı oldum. Kısmet olursa bu göreve gelirim, olmazsa işimin başına dönerek, belediye başkan yardımcılığı koltuğunu da boşaltırım."
Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte parti içindeki adaylık mücadelesinden çok sosyal demokrasinin iktidara gelmesinin önünün açılmasının önemli olduğuna dikkati çeken Onur, "Ülkemiz, sıkıntılı günlerden geçiyor. Bu nedenle öncelikle kentimizin sorunlarının çözümüne odaklanmalıyız. Bandırma`yı çok seviyorum. Hepimizin öncelikli görevi, belediyeden sosyal demokrasinin bayrağını indirmemektir" diye konuştu.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı