Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Önce kız arkadaşını sonra kendini bıçaklayan genç kurtarılamadı

Önce kız arkadaşını sonra kendini bıçaklayan genç kurtarılamadı

Bursanın Gemlik ilçesinde, kız arkadaşını yaraladıktan sonra polisi görünce kendini kalbinden bıçaklayan genç kurtarılamadı.

Bursa`nın Gemlik ilçesinde, kız arkadaşını yaraladıktan sonra polisi görünce kendini kalbinden bıçaklayan genç kurtarılamadı. 
Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Ö.Y, Gemlik ilçe mezarlığı civarında bıçaklanmış halde trafik polisleri tarafından bulundu. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Ö.Y., polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polislere kendisini Aydın Durmuş (23) isimli şahsın bıçakladığını söyleyen Ö.Y. hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri ise mezarlık bölgesinde zanlıyı aramaya başladı. Kısa sürede polisler tarafından mezarlıkta bir ağacın altında otururken bulunan Durmuş, polis ekiplerine müdahale etmeleri durumunda intihar edeceğini söyledi. Bir süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışılan Durmuş, daha sonra elindeki bıçağı ekiplerin şaşkın bakışları arasında kalbine sapladı. Olay yerindeki polisler ve 112 acil ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesi`ne kaldırılan gencin kalbine saplanan bıçak doktorlar tarafından çıkarıldı. Daha sonra Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi`ne sevk edilen Aydın Durmuş, dün ha-yatını kaybetti.
Durmuş tarafından bıçaklandığı öne sürülen Ö.Y.`nin sağlık durumunun ise iyiye gittiği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli