Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Onay ve Ekibi Turan Köyde Büyükşehir Yasasını anlattı

Onay ve Ekibi Turan Köyde Büyükşehir Yasasını anlattı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki parti yöneticileri ilçemize bağlı Turan Köyünü ziyaret ettiler.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki parti yöneticileri ilçemize bağlı Turan Köyünü ziyaret ettiler.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, ziyaret ettikleri Turan Köyünde Mart 2014 yerel seçimleri ile Büyükşehir Statüsüne kavuşacak olan Balıkesir`de ne gibi gelişmelerin yaşanacağı konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
Turan Köy sakinleri tarafından büyük bir misafirperverlikle karşılanan AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleri önce köyle ilgili sorunları dinledi. 
Balıkesir`in Büyükşehir olmasıyla Turan Köyünde ne gibi değişimin yaşanacağı soruları ile karşılaşan AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, Mart 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek Büyükşehir Yasası ile ilgili verdiği bilgilendirme ile vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini kaldırmaya çalıştı.
Büyükşehir Yasasının köyler için büyük bir şans olduğunu öne süren AK Parti İlçe Başkanı Onay, "1924 tarihinde çıkarılan bir yasa ile köylerimize hizmet götürmeye çalışıyorduk. Büyükşehir statüsü ile köylerimize artık daha fazla yatırım gelecektir" dedi.
Halen Erdek İl Genel Meclis Üyesi olarak Balıkesir`de görev yaptığını köy sakinlerine hatırlatan Onay, İl Genel Meclis üyeliği sırasında zaten köylerle yakın diyalog içinde olduğunu anlattı.
Bundan sonra da Kapıdağ Yarımadasındaki yerleşim merkezlerinin gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını köy halkı ile paylaşan Onay, ekip olarak bu enerjiye sahip olduklarını açıkladı.
Konuşmaların sona ermesinin ardından, AK Parti Erdek heyeti, kendilerini çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılayıp ağırlayan Turan Köy halkına teşekkür edip köyden ayrıldı.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false