Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?Onat Kutlar´a Mektup Var? söyleşisi ve imza günü yapıldı

?Onat Kutlar´a Mektup Var? söyleşisi ve imza günü yapıldı

Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen söyleşi-imza gününde Hülya Uçansu, ?Onat Kutlar´a Mektup Var? isimli kitabını imzaladı.

Bandırma Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen söyleşi-imza gününde Hülya Uçansu, ?Onat Kutlar´a Mektup Var? isimli kitabını imzaladı. Bandırma Belediyesi nikah salonundaki etkinlikte konuşan Uçansu, bundan önce de iki kitabı bulunmasına karşın kendisi için en özelinin bu kitap olduğunu vurgularken, şunları söyledi:
?Benim çocukluk yıllarım doğum yerim Bandırma´da geçti. Çok sevdiğim bu kentte beni tanıyanların arasında bulunmaktan mutluyum. Onat Kutlar ile 1975 yılında tanıştık. Çok sevdiğimiz Onat Kutlar hem aile dostumuz, hem de hocamız oldu. Ona büyük vefa borcumuzu bu kitapla ödemek istedim.?
Bandırma´nın eski belediye başkanlarından Dr. Kâni Uçansu´nun gelini olup İstanbul Film Festivali´nin de kurucuları arasında bulunan Uçansu, ?Hayatımın en güzel yılları, bu festival sırasında geçti? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da, Uçansu´ya etkinliğin anısına plaket verirken, şöyle konuştu:
?Bugün, 10 Aralık İnsan Hakları Günü´nü de kutluyoruz. Hülya Uçansu, Bandırma´nın yetiştirdiği önemli değerlendir. Çağdaş bir Bandırma´yı yaratmak için kültür ve sanat etkinliklerine de ayrı bir önem veriyoruz. Bundan sonra da Bandırma´mızı yeni değerlerle donatmayı sürdüreceğiz.?
Ardından, Hülya Uçansu, ?Onat Kutlar´a Mektup Var? isimli kitabını imzaladı. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı