Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ömer Seyfettin Lisesi Gönenin gururu olacak

Ömer Seyfettin Lisesi Gönenin gururu olacak

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yeni yapılan Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi binasının Gönende eğitime verilen önemi somut bir şekilde ortaya koyacağını söyledi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yeni yapılan Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi binasının Gönen`de eğitime verilen önemi somut bir şekilde ortaya koyacağını söyledi.
Başkan Yakar, çevre düzenlemesinin ardından okulun, fiziki yapısı, yeşil ve sosyal alanları ile örnek bir eğitim yuvası olacağını sözlerine ekledi.
Gönen-Çiçekkent konutlarının bulunduğu mevkide, Atatürk İlköğretim Okulu ile yan yana inşa edilen Ömer Seyfettin Anadolu Lisesi fiziki yapısı ve sosyal alanları ile adeta bir üniversiteyi andırdığını, bu yıl eğitime açılacak olan okulun çevre düzenlemesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirten Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, çalışmaların tamamlanmasından sonra ortaya çıkacak görüntünün Gönen`de eğitime verilen önemi somut bir şekilde ortaya koyacağını söyledi. 
Başkan Yakar, Gönen Belediyesi`nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize olarak yürütülen çalışmaların ilçede eğitimin çıtasını yükselttiğini, Gönenli öğrencilerin elde ettikleri başarıların da, bunu açıkça gösterdiğini dile getirdi. 
Okulun çevre düzenlemesinin de belediye tarafından yapılacağını bildiren Başkan Yakar, eğitime olan desteğinin bundan böyle de artarak süreceğini vurguladı. Göreve geldiği ilk yıldan itibaren eğitime sözde değil de özde bir destekle katkıda bulunacağını belirten Başkan Yakar, o gün bu gündür gerek derslik gerek yeni bina gerekse okul bahçelerinin düzenlenmesi konusunda çok ciddi çalışmalar ve desteklerde bulunmuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli