Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Okulların açılışı ertelenmesine rağmen Erdek boşaldı

Okulların açılışı ertelenmesine rağmen Erdek boşaldı

Okulların açılış tarihinin ertelenmesi, Erdek´li turizmciye yaramadı.

Okulların açılış tarihinin ertelenmesi, Erdek´li turizmciye yaramadı.
Erdek´li turizm işletmeleri okulların açılış tarihinin ertelenmesine rağmen ilçenin Ağustos ayı sonunda boşalmasından yakındı.
Turizmcilerin talebi üzerine Bakanlar Kurulu´nun okulların açılmasının 28 Eylül´e ertelenmesine ilişkin kararı Türkiye genelindeki birçok turizmciyi memnun ederken, Erdek´li turizmciler bu karara çok fazla sevinemedi.

Canbaz: ?Erdek´te tatilci sayısında gözle görülür azalma var?
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz, okulların açılışının 28 Eylül´e ertelenmesinin tatilcilerin tatillerini uzatma umuduyla yapıldığını söyledi.
Buna rağmen Erdek´in Ağustos ayı sonundan itibaren boşalmaya başladığını belirten Canbaz, Erdek´in son yıllarda günübirlik tatil yöresi olduğu tespitinde bulunduklarını, bu sorunun mutlaka aşılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber : Tuncay Ertan



ışık aktaş
17.09.2015 14:36:44
Bu sene Erdeğin bu halinde, kalıp tatil yapabilen tatilcilere aferin--ZATEN EVİ OLAN YAZLIKCILARI dahi Erdekliler istemiyor- O halde üzülmelerine gerek yok.--Böyle giderse günü birlikcilerden başka gelen olmayacak

mustafa akarsu
19.09.2015 19:15:39
Erdekliler aklinizi basina almali Gunubirlikcilerde boyle gidese onlarda gelmeyecek. Sizler askeriye sayesinde ayaktasin fakat degerini anlamiyorsunuz. Ayrica motorlu bally cekmis 32 plakali bir motorcu bunlar erdekte teror estiriyorlar. Herkezi rahatsiz ediyorlar.polise telefon edildi ama sonuc yok.seneye gelmeyi dusunmuyorum.edremit akcay Tarafina gidecegim.

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı