Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Okul Yolu çözüm bekliyor

Okul Yolu çözüm bekliyor

Erdek Zeytinli Mahallesi sınırları içinde bulunan Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri okula her gün kaza tedirginliği ile gidiyor.

Erdek Zeytinli Mahallesi sınırları içinde bulunan Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri okula her gün kaza tedirginliği ile gidiyor. Okul yolu ile kesişen Turgut Özal Caddesi`nden hızla geçen araçlar ile Caddeden okula gidişi sağlayan Yüksek Kimya Mühendisi Nerime Yüksel Sokağı kullanan araç sürücüleri  çocuklar için tehlike yaratıyor.
Okulun çevresinde oturan bazı vatandaşlar çocuklarını okula kendileri getirip götürüyor. Velilerin büyük bir bölümü çalıştığından dolayı, çocuklar okula servis araçlarını kullanırken, aralarında kendi imkanlarıyla da yaya olarak okula giden öğrencilerde bulunuyor.
Atatürk ilköğretim Okulu velileri yetkilere seslenerek Atatürk ilköğretim Okulunda öğrenim gören çocukları için Turgut Özal Bulvarı ile okula gidişi sağlayan Yüksek Kimya Mühendisi Nerime Yüksel Sokakta önlem almalarını istedi.
Turgut Özal Caddesi`nden karşıdan karşıya geçen öğrenciler ve bulvardan okula gidiş için kullanılan Yüksek Kimya Mühendisi Nerime Yüksel Sokakta ciddi tehlikeler yaşıyor diyen veliler "Trafiğin çok yoğun olduğu ve aynı zamanda araçların süratle geçtiği bu yol üzerinde bir an önce önlem alınmalı. Herhangi bir kazaya ve ölüme sebebiyet vermeden Atatürk İlköğretim Okulu`na araçla gitmek isteyen sürücülerin Kemal Balıkesir Caddesi üzerinden Kanava Deresi köprüsünü kullanıp Şen Sokaktan Atatürk İlköğretim Okuluna ulaşılması sağlanmalı. Gidiş içinde Nerime Yüksel Sokağından, Turgut Özal Bulvarına giriş yapılmalı. Kısaca okul önünün tek şeritli olmasını istiyoruz" dediler.
ERHAN GÖÇMEN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli