Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Okul çevresi araç muayene alanına dönüştü

Okul çevresi araç muayene alanına dönüştü

Bigadiç Atatürk İlkokulu'nda eğitim veren öğretmenler ile okulda öğrenim gören öğrenciler, okulun etrafının araç muayene alanı olarak kullanılmasından son derece rahatsızlık duyuyor.

Bigadiç Atatürk İlkokulu’nda eğitim veren öğretmenler ile okulda öğrenim gören öğrenciler, okulun etrafının araç muayene alanı olarak kullanılmasından son derece rahatsızlık duyuyor.
Yaşanan bu gelişmelerden, okulda eğitim gören çocukların ihmal edildiği dile getirilirken, öğrencilerin okul çevresinden gelen gürültülerden rahatsızlık duyduğu bildirildi.
Bigadiç’te, her hafta kapalı Pazar yerinde yapılan araç muayenesi için sıraya giren araçların, Atatürk İlkokulu çevresini sardığından yoğun şikayet yükselirken, yetkililerin bu sorunu bir an önce çözüme kavuşturması istendi.
Konu hakkında görüşlerini dile getiren öğrenci velileri şu görüşleri paylaştı: “Çocuklar hiç mi önemli değil? Tehlikelere açık çocukları korumak yetkililerin görevi olmalıdır. Trafik kargaşası ve gürültü kirliliği olan bir ortamda sağlıklı ders yapılabilir mi? Yetkililer şapkalarını önlerine koyup düşünmelidir.”



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false