Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Oktan, ilçemize teşekkür ziyareti

Oktan, ilçemize teşekkür ziyareti

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, ilçemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, ilçemize teşekkür ziyaretinde bulundu.
30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde MHP`den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İsmail Ok, seçimi kaybetmesine rağmen ilçemize gelerek destek veren vermeyen tüm seçmenlere teşekkür etti.
Ok, ilçemize geldiği gibi ziyaret ettiği ilk yer MHP Erdek İlçe Başkanlığı oldu. Burada, MHP Erdek İlçe Teşkilatı, MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu ve MHP Erdek Belediyesi meclis üyesi adayları ile bir araya gelen Ok, yaptığı konuşmada kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür edip kendilerinden helallik istedi.
MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın`ın eşliğinde sırasıyla tüm ilçelere ve kapanan beldelere ulaşarak vatandaşlarla kucaklaşmak, verdikleri destek için şükranlarını sunarak helallik almaya devam edeceğini belirten Ok, "Galiptir bu yolda mağlup olan düşüncesiyle bizler elimizden gelen gayreti gösterdik fakat kamuoyunca da malum entrikalara ve hilelere kurban gittik çok iyi bir oy almamıza rağmen kaybettik. Lakin halkımızın daima yanında olacağımıza söz verdik ve her zaman da onların yanında olmaya gayret göstereceğim dolayısıyla bana oy veren vermeyen herkes sağ olsun. Seçim kazanan belediye başkanı olarak değil kaybeden ama halkıyla beraber olan bir başkan olarak vatandaşlarımızla beraber olmak bizler için bir övünç kaynağıdır." dedi.                          
MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın ise "Alnımız ak, başımız dik temiz bir belediye teslim ettik. 5 yılda 8 bakan göremeyen Balıkesir geçtiğimiz 2 ayda 8 bakan ağırladı. Bu bakanlar Balıkesir sokaklarında miting yaptı. Erdek halkına ve teşkilatımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim, Erdek MHP`nin artık dolgu malzemesi olmadığını herkes gördü." dedi.
MHP İl Başkanı Çılgın`dan sonra son konuşmasını yapan eski başkan Ok, "Son 15 güne kadar AKP`nin bütün entrikalarına rağmen, MHP`nin açık ara önde olduğunu görenler, CHP Balıkesir İl Örgütü`nün de işbirliği ile Balıkesir`de öyle bir kamuoyu algısı yaratmaya çalıştılar ki, seçimlerin CHP ile AKP arasında geçtiğini belirttiler. AKP bütün elemanlarını son 10 günde CHP sempatizanıymış gibi sahaya çıkardı ve biz Büyükşehir`i kazandık dedirtti. Balıkesir AKP İl Teşkilatı billboard`lardaki reklam hakkının önemli bir bölümünü CHP adayına devretti. Kılıçdaroğlu`nun Balıkesir`e geldiği akşam İsmail Ok adaylıktan çekildi diye dedikodu yaydılar. Biz seçime 2 gün kala Cuma günü 350 bin mesaj attık, 500 bin broşür dağıttık. Broşürlerin üzerine telefonumuzu yazdık. İnsanlar arayıp Başkan adaylığından çekilmişsiniz doğru mu diye sordular. Biz de hayır yok öyle bir şey dedik. Ama bize "Nerden bilelim sizin gerçek İsmail Ok olduğunuzu" diye sordular. Biz de bazıları ile ortak tanıdıklarımız vasıtasıyla inandırabildik ama bu da yetersiz kaldı. AKP`ye büyükşehri hediye eden CHP İl Örgütü`dür. CHP, AKP`ye öyle bir pas attı ki, AKP bunu 2 gole birden çevirdi. " dedi.
2019 yerel seçimleri için şimdiden çalışmalara başladıklarını kaydeden Ok, "Bugünden sonra nefer olarak ülkücü hareketin emrindeyim. Ta ki bu can bu bedenden çıkıncaya kadar."dedi.
Daha sonra Erdek`te esnafları dolaşarak verdikleri destek için teşekkür edip helallik isteyen Ok`u, Erdek halkı ve esnafı övgülerle karşıladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli