Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ok´tan lideri Akşener´e suikast iddiası

Ok´tan lideri Akşener´e suikast iddiası

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM´de düzenlediği basın toplantısında, "Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz." açıkla

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM´de düzenlediği basın toplantısında, "Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz." açıklamasında bulundu.
Meclis´te düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti´nin seçimlere girmesini engelleyemeyenlerin bazı kötü senaryoları devreye sokacakları yönünde duyumlar aldıklarını paylaşan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, 7 Haziran-1 Kasım seçimleri arasında, Türkiye´de bombaların patladığını, yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini ve kaos ortamı oluştuğunu hatırlattı.
"7 Haziran-1 Kasım arasında bu bombaları patlatan, karanlık güçler kimlerdi? Bu bombaların sonucunda, hangi parti ya da partiler oy devşirdi" şeklinde soru soran Ok, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Duyumun ötesinde ciddi bilgiler alıyoruz. Türk siyasetinin önünü açan, demokrasinin, hukukun, adaletin yılmaz savunucusu bir yeni partinin liderine suikast girişimi olacağı bilgilerini almış bulunuyoruz. Eğer bu gerçekleşmezse 7 Haziran-1 Kasım arasında olduğu gibi bombalar patlatılarak, suikastlar yapılarak, Türkiye´de bir kaos ortamı oluşturulacağı bilgileri alıyoruz. Buradan son başbakana, son hükümete çağrıda ve uyarıda bulunuyoruz. Son başbakan olmanız sizleri sorumluluktan kurtarmaz, derhal gerekli tedbirleri alınız.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli