Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

OK: Halktan geldim yine halka döndüm

OK: Halktan geldim yine halka döndüm

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, geçmişte halkın içinden geldiğini hatırlatıp, yine halkın içine döndüğünü belirtti.

Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, geçmişte halkın içinden geldiğini hatırlatıp, yine halkın içine döndüğünü belirtti.
Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, 30 Mart`ta kaybettiği başkanlık seçiminden sonra teşekkür gezilerine devam ediyor.
MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın`ın başkanlığında sürdürülen ilçe ziyaretleri devam ederken, halkın vermiş olduğu destek ve ilgiden ötürü teşekkür gezilerine çıkan İsmail Ok, geçtiğimiz gün İvrindi ve Bigadiç`e gitti.
MHP Bigadiç İlçe Başkanı ve Belediye başkan adayı ile birlikte çok sayıdaki partilinin karşıladığı heyet, esnaf ve halktan büyük ilgi gördü.
Gezilerde kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden ve helallik isteyen Başkan Ok "Önümüzdeki süreçte İl Başkanı Bayram Çılgın`ın eşliğinde sırasıyla tüm ilçelere ve beldelere ulaşarak vatandaşlarla kucaklaşmak verdikleri destek için şükranlarımı sunarak helallik almaya devam edeceğim. "Galiptir bu yolda mağlup" olan düşüncesiyle bizler elimizden gelen gayreti gösterdik fakat kamuoyunca da malum entrikalara ve hilelere kurban gittik çok iyi bir oy almamıza rağmen kaybettik. Lakin halkımızın daima yanında olacağımıza söz verdik ve her zaman da onların yanında olmaya gayret göstereceğim dolayısıyla bana oy veren vermeyen herkes sağ olsun. Seçim kazanan belediye başkanı olarak değil kaybeden ama halkıyla beraber olan bir başkan olarak vatandaşlarımızla beraber olmak bizler için bir övünç kaynağıdır." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı