Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öğretmenler BENGİ Projesinin sunduğu 3 yarışmaya katılabilecek

Öğretmenler BENGİ Projesinin sunduğu 3 yarışmaya katılabilecek

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Altıeylül Belediyesi işbirliği ile Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında öğretmenler arası ?Söz ve Beste Yarışması?, ?Sloganlı Afiş Yarışması? ve ?Kısa Film Yarışması? başladı.

Balıkesir ili genelinde eğitim öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak, milli manevi değerlerine bağlı, ülkemizi 2023-2071 hedeflerine taşıyacak nesilleri yetiştirmek için tüm okul ve kurumlarda faaliyetler planlamak, yürütmek ve faydalılığını izlemek amacıyla başlatılan BENGİ projesi, ?Akademik Başarı´, ?Değerler Eğitimi´, ?Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif Faaliyetler´, ?Okul Aile Toplum Çalışmaları´ başlıklarında yer alan eğitime dair her alanda yapılacak faaliyetleri kapsıyor.
Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2017 olan öğretmenler arası ?Söz ve Beste Yarışması?, ?Sloganlı Afiş Yarışması? ve?Kısa Film Yarışması? ödül töreninde kategoride, Birinci 3.000 TL, İkinci 2.000 TL, Üçüncü 1.000 TL para ödülü kazanacak.
Öğretmenler arası ?Söz ve Beste Yarışması?, ?Sloganlı Afiş Yarışması? ve ?Kısa Film Yarışması? yarışma şartnamesi ve ayrıntılarını www.balikesirarge. meb.gov.tr adresinin duyurular bölümünde yayınlandığı bildirildi.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli