Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğretmen Gülhan bu yılda iddialı…

Öğretmen Gülhan bu yılda iddialı…

Türkiyede ilköğretim okulları arası müsabakalarda geçen yıl iyi dereceler alarak Erdekin sesini duyuran Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan öğretmen, başarı çıtasını daha yukarılara taşımayı hedefliyor.

Türkiye`de ilköğretim okulları arası müsabakalarda geçen yıl iyi dereceler alarak Erdek`in sesini duyuran Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan öğretmen, başarı çıtasını daha yukarılara taşımayı hedefliyor.
Niyazi Gülhan, bu yıl 39 atletizm branşın da hazırlıkların devam ettiğini söyleyip, bu amaca dönük olmak üzere oluşturduğu 50 kişilik öğrenci kadrosuyla haftanın belirli günlerinde Erdek 18 Eylül stadında idmanlara başlandığını ifade etti.  
Amacını, Erdek`te bir spor kültürü oluşmasına katkı yapmak olarak belirten Gülhan, bu da en azından Erdek`in spordaki geleceğini ilgilendirmesi adına önemli buluyorum. Özellikle kapalı spor salonumuzun hayata geçmesi ile çalışmalarımızın daha kolaya ve de daha istikrarlı olabileceğini düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz diyerek sözlerini tamamladı.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli