Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Öğrenciler, Cumhuriyet ve Bayrak için koştu

Öğrenciler, Cumhuriyet ve Bayrak için koştu

Erdekte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Cumhuriyet ve Bayrağa Saygı koşusu adıyla yarışma düzenlendi.

Erdek`te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Cumhuriyet ve Bayrağa Saygı koşusu adıyla yarışma düzenlendi.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erdek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Cumhuriyet Bayramı ve Bayrağa Saygı Koşusu tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de yapıldı.
Cumhuriyet Bayramı ve Bayrağa Saygı koşusuna, Erdek merkez ile Ocaklar, Karşıyaka Beldeleri ile köy okullarında eğitim-öğretim gören öğrenci atletler katıldı.
Toplamda 13 okul öğrencilerinin katıldığı yarışmalarda, 240 sporcu çeşitli kategorilerde birbirleriyle kıyasıya yarıştı.
Cumhuriyet ve Bayrağa Saygı Koşusuna katılan okulların elde ettiği dereceler:
Minik Kızlar: 1. Ocaklar İlkokulu 2. Erdek-Halitpaşa İlkokulu 3. Karşıyaka İlkokulu
Küçük Kızlar: 1. 17 Eylül Ortaokulu 2. Muzaffer Gürer Ortaokulu A Takımı 3. Muzaffer Gürer Ortaokulu B Takımı
Yıldız Kızlar: 1. 18 Eylül Ortaokulu A Takımı 2. 18 Eylül Ortaokulu B Takımı 3. Karşıyaka Ortaokulu
Yıldız Erkekler: 1 Muzaffer Gürer Ortaokulu 2. 18 Eylül Ortaokulu A Takımı 3. 18 Eylül Ortaokulu B Takımı
Genç Erkekler: 1. Erdek Anadolu Lisesi A Takımı 2. Karşıyaka Çok Programlı Lise 3. Erdek Anadolu Lisesi B Takımı
Genç Kızlar: 1. Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2. Karşıyaka Çok Programlı Lise 3. Erdek Anadolu Lisesi
Ferdi Yarışma sonuçları ise şöyle:ERDİ YARIŞMA SONUÇLARI
Minik Kızlar: 1. Almira Naz Songür (Ocaklar İlkokulu) 2. Merve Gönen (Karşıyaka İlkokulu) 3. İrem Erkut (Ocaklar İlkokulu) 4. Doğa Gün (Halitpaşa İlkokulu)
Minik Erkekler: 1. Cenker Savaş (Halitpaşa İlkokulu) 2. Kudret Kamçı (Halitpaşa İlkokulu) 3. Ali Gözaydın (Halitpaşa İlkokulu) 4. Egemen Demir (Halitpaşa İlkokulu)
Küçük Kızlar: 1. Nil Uzer (18 Eylül O.O.) 2. Özlem Değirmenci (18 Eylül O.O.) 3. Zehra Öztürk (Muzaffer Gürer O.O.) 4. Dilan Özkahraman (Muzaffer Gürer O.O.)
Küçük Erkekler: 1. Salihcan Karaduman (Recep Ahmet Mercan O.O.) 2. Mehmet Kurt (Karşıyaka O.O.) 3. Yahya Oğuz Varhan (18 Eylül O.O.) 4. Fehmican Ispanakçı (18 Eylül O.O.)
Yıldız Kızlar: 1. Rümeysa Öztürk (18 Eylül O.O.) 2. Aleyna Çakmak (18 Eylül O.O.) 3. Buse Özel (18 Eylül O.O.) 4. Yeşim Tanrıverdi (18 Eylül O.O.)
Yıldız Erkekler: 1. Görkem Hasırcı (Muzaffer Gürer O.O.) 2. Emir Toğuşlu (Muzaffer Gürer O.O.) 3. Umut Demir (18 Eylül O.O.) 4. Yusuf Demir (18 Eylül O.O.)
Genç Kızlar: 1. Dilan Akçay (Kız Teknik Ve Meslek Lisesi) 2. Kübra Demirel (Erdek Anadolu Lisesi) 3. Selin Kocaali (Karşıyaka Çok Programlı Lise) 4. Melike Yaşar (Kız Teknik Ve Meslek Lisesi)
Yıldız Erkekler: 1. Rıfatcan Tekbaş (Karşıyaka Çok Programlı Lise) 2. Ozan Sünbül (Karşıyaka Çok Programlı Lise) 3. Ulaş İpçioğlu (Karşıyaka Çok Programlı Lise) 4. Erim Düzce (Erdek Anadolu Lisesi).


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli