Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Öğrenci Koçluğu Eğitimi sona erdi

Öğrenci Koçluğu Eğitimi sona erdi

Havran'da kurumsal ve sosyal yaşam becerilerini arttırmak amacıyla Hayat Okulu Projesi ilk çalışmasını Öğrenci Koçluğu eğitimine katılan 30 gönüllü öğretmenin 2 hafta boyunca toplam 30 saat olarak ‘İletişim Uzmanlığı' bölümünü başarı ile tamamlamasıyla so

Havran’da kurumsal ve sosyal yaşam becerilerini arttırmak amacıyla Hayat Okulu Projesi ilk çalışmasını Öğrenci Koçluğu eğitimine katılan 30 gönüllü öğretmenin 2 hafta boyunca toplam 30 saat olarak ‘İletişim Uzmanlığı’ bölümünü başarı ile tamamlamasıyla sona erdi.
Havran Kaymakamlığı, Havran Belediyesi, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti Havran Şubesi ve Alternatif Hayat Derneğinin ortaklığı ile gerçekleştirilen ortaokul ve lise öğrencilerinin eğitim - öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında kurumsal ve sosyal yaşam becerilerini arttırmak amacıyla Hayat Okulu Projesi başlatılmıştı.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran Hayat Okulu binasının eski İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı binasında restorasyon çalışmalarının devam ettiğini ve yakında akıllı tahtalar, kütüphane, bilgisayar destekli eğitim odaları, sosyal etüt merkezi ile donatılacağını söyledi.
Havran Hayat Okulunun açılışının yapılacağı müjdesini veren Ersoy, “Havran eğitimi için çok önemli bir proje gerçekleştiriyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizin projenin başarısı için gösterdiğiniz özverili gayreti takdir ediyoruz. Eğitimin bir bölümünü az önce izledim gerçekten etkilendim. Konuştuğum öğretmenler böylesine bir eğitimi kendi imkânlarımız ile alamazdık. Bu projeyi yapanlara çok teşekkür ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimiz için elimizden gelen tüm imkânları kullanacağız. Sizlerden sadece başarı bekliyoruz” dedi.
Hayat Okulu kapsamında düzenlenen Öğrenci Koçluğu eğitimine katılan 30 gönüllü öğretmenin sertifikaları Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından verildi.
Havran Hayat Okulu Projesinde başarılı öğrencilere İstanbul - Ayasofya gezisi, Ankara - TBMM gezisi, Ankara - TÜBİTAK gezisi, Konya - Mevlana gezisi, Çanakkale Şehitlikleri ve Kocaseyit gezisi, Balıkesir Üniversitesi gezisi düzenleneceği bilgisi veren Başkan Ersoy, dereceye giren öğrencilerin ise yaz döneminde, yaz kampları ve yaz okulu etkinlikleri düzenlenip eğitimlerine devam edeceklerini açıkladı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false