Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğrenci temsilcisi Arda başarısıyla dikkat çekiyor

Öğrenci temsilcisi Arda başarısıyla dikkat çekiyor

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu´nun Öğrenci Temsilciliği´ni seçilen 9 yaşındaki Arda Bayat, başırılı çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu´nun Öğrenci Temsilciliği´ni seçilen 9 yaşındaki Arda Bayat, başırılı çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
İki ay önce yapılan okul temsilciliği seçiminde verdiği sözleri yerine getirerek okuluna birçok malzeme kazandıran Arda, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan tarafından makamına çağırılarak tebrik edildi.
Arda, takdir dolu sözlerin ardından Müdür Mutlu Aslan´ın, ?Benden bir isteğin var mı?? sorusu üzerine de Şehit Süleyman Bey Ortaokulu merdiven boşluklarına güvenlik ağı takılmasını istedi.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran´da, Arda´nın okul temsilcisi olarak yaptıklarını gazetelerden öğrendiğini belirterek okulunda ziyaret edip, kendisine öğretmenlerinin önünde kitap armağan etti.
Arda, bu ziyaretin ardından kendisine değer veren Emniyet Müdürü Duran´ı makamında ziyaret ederek bir demet çiçek sundu.
Müdür Duran, teşkilat olarak da her zaman Arda´nın yanında bulunacaklarını iletirken, bir isteği olup olmadığını sordu.
Küçük öğrenci, bilhassa Çarşamba günleri Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan kapalı pazar yerinin Şehit Süleymanbey Ortaokulu´nun çıkış yerinde olması ve trafiğin artması ile okuldan çıkan öğrencilerin tehlike yaşadığını bildirince, müdür konuyla derhal ilgileneceğini söyledi.
Müdür Duran, Arda´ya,?Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun? diyerek, başarılar diledi.
Arda, daha sonra CHP Balıkesir eski milletvekili Namık Havutça ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile birlikte Banvitspor-Fenerbahçe Beko maçını izledi.
Arda, Elüstü´ye kendisine okulu adına yaptığı katkılardan için arkadaşları adına teşekkür etti.
Elüstü, ?Arda, başarılı bir öğrenci. Kendinden emin, aynı zamanda sempatik. Yetişkin gibi davranması beni çok etkiledi? dedi.
Birlikte Banvit Fenerbahçe Beko maçını izlediği Namık Havutça da küçük öğrenciden derslerinde de aynı başarıyı göstermesini isteyerek, kendisinden bir isteği olursa elinden geleceğini yerine getirme sözü verdi.
Sınıf öğretmeni Turgay Çakır tarafından aday gösterilen ve ?Hak Yerini Bulsun, Arda Bayat Temsilci Olsun ? sloganıyla çıktığı yolda arkadaşlarının oylarının büyük çoğunluğunu alan Arda Bayat, okul temsilcisi olmuş ve verdiği sözlerin çoğunu bir ay gibi kısa bir sürede yerine getirmişti. Şimdi okul bahçesinde eskiyen basketbol ve kale filelerinin yerine yenileri, futbol topları, basketbol topları öğrencilerin emrinde. Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli