Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ocaklarspor şampiyonluğa koşuyor

Ocaklarspor şampiyonluğa koşuyor

Futbola elverişli olmayan çok sert bir zeminde oynanan maçta 90 dakika süren heyecanlı ve çekişmeli mücadelenin sonunda gülen taraf ev sahibi takım Ocaklarspor oldu.

Futbola elverişli olmayan çok sert bir zeminde oynanan maçta 90 dakika süren heyecanlı ve çekişmeli mücadelenin sonunda gülen taraf ev sahibi takım Ocaklarspor oldu. 
Balıkesir Marmara Gurubu İkinci kümede başa güreşen bu iki güzide takımın karşı karşıya geldiği maçı Murat Orhan, Ömer Alptekin ve Emre Akova hakem üçlüsü yönetti.
Ocaklarspor : Müslüm (*****), Selim, Sercan, Fatih, Gökçe, Alp (Aytaç), İsmail, Hakan, Hüseyin, Mehmet (Şifo), Ahmet (Alberk). Gol: Dk.10 İsmail, Dk.27 Hüseyin
Paşaçiftlikspor: Mehmet, Ahmet (Gökçen), Özgür, Gökhan, Emre, Nedim, Peyami, Fahri, İrfan, Hüseyin, Gökhan.
Maça iyi başlayan ve bu oyununu da ilk yarı süresince sürdüren ev sahibi Ocaklarspor bulduğu iki golle hem maçı kopardı hem de şampiyonluk yarışında bir adım öne geçti.
Maçın ilk yarısında özellikle Ahmet ile Mehmet`in (Şifo) etkili oyunlarını söyleyebiliriz. Bu oyuncularının yanı sıra İsmail`in çabuk ve seri hareketlerle konuk takımı zorladığını ve de güç durumlara düşürerek ilk yarıyı önde kapamalarındaki en büyük neden olarak görüldü.
İkinci yarıda ise işler tersine döndü. Ocaklarspor`da yorulma emarelerinin yanı sıra konuk takımdan kaptan Fahri`nin iyi oyunu, Hüseyin ve Peyami`nin ayağa pas yaparak oyun kontrolunu ele almaları sonucu Ocaklarspor kalesinde oldukça önemli gol fırsatlarını yakaladılar. Özellikle maçın 65 ve 81. dakikalarında kaptan Fahri`nin uzaklardan harika diyebileceğimiz iki vuruşunu kaleci Müslim`in mükemmele yakın plonjonlarla kurtarması bence maçın kırılma anlarıydı.
Öncelikle bu önemli maçın son derece centilmenlik içinde geçtiğini ve bu nedenle de her iki takım oyuncularını kutlamak isterim. Birde emniyet kuvvetlerimizin maça verdikleri önemle çevrede tedbir almalarını önemsiyorum. Ama gerek 90 dakika içinde gerekse sonrasında en küçük bir olayın olmaması Ocaklar seyircisi olarak haklı bir takdiri hak ettiklerini düşünüyorum.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli