Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ocaklarspor sahasında mağlup

Ocaklarspor sahasında mağlup

Geçtiğimiz hafta start alan 2011-2012 Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör küme futbol maçı Ocaklarspor-Kızıksaspor maçıyla devam etti..

Geçtiğimiz hafta start alan  2011-2012  Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör küme futbol maçı Ocaklarspor-Kızıksaspor maçıyla devam etti..
Hakemler: Emre Akova, Ubey Gevşemezoğlu, A.Deniz Kayatepe
 Ocaklarspor: Barış, Murat, Mustafa, Hikmet, Erdal, Şahan, Mehmet, Hüseyin, Yüksel, Ahmet ve Ercan.
Goller: Dk. 42 Mehmet pen. , Dk.59 Yüksel, Dk.62 Mehmet
Kızıksaspor: Cem, Hüseyin, Özgür, Salih, Uğur, Serdar, Tolga, Kadir, Şener, Erçin ve Ercan on biri ile oynadı.
Goller: Dk 30 Şener, Dk.44 Kadir, Dk.55 Tolga, Dk. 88 Ercan
Maça şiddetli rüzgarı arkasına alan konuk takım Kızıksaspor başladı.Ama ilk tehlikeli atak ev sahibi Ocaklarspor`dan geldi.Bu dakikada Yüksel sağ kanattan hızlı geldi ve iyi vurdu ama top kalecide kaldı. İlk 25 dakika zor şartlar içinde adeta ayakta kalma savaşı içinde geçti. 30. Dakikada ilk gol geldi. Bu dakikada sahanın iyi oyuncularından Ercan soldan hızla gelip ortaladığı topa son dokunan Şener olunca konuk takım 0-1 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında rüzgarında hızının azalmasıyla oyuna tempo geldi. Bu dakikalar içinde soldan gelen Şahan`ın ortasında topun defansın eline çarpmasıyla orta hakem haklı bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı sert bir vuruşla gole çeviren Mehmet skoru beraberliğe taşıdı 1-1. İlk yarı böyle biteceği düşünülürken Kızıksaspor sağdan bir korner kazandı. Gelen topu Kadir harika bir vuruşla yan filelere gönderince ilk yarının skoru da belli oldu 1-2.
İkinci yarıya Ocaklarspor iyi başladı. Dk. 53 Yüksel bomboş durumda topu direğe nişanlayınca takımını bir golden etti. Hemen bir kontra atak izledik. Ve yine günün başarılı adamlarından Tolga`nın golü geldi 1-3. Gol sonrası Ocaklar yine yüklenmeye başladı.Yüksel ve Mehmet`in golleriyle beraberliği yakalayan Ocaklarspor galibiyet için yüklenirken yine ileri bir topta bu kez Ercan çok sert vurunca top bir kez daha filelerle buluştu 3-4.  Maçın uzatma dakikalarında büyük heyecan vardı. Ahmet`in kaçırdığı pozisyon sonrası  çalan son düdükle maç misafir takımın 3-4 galibiyeti ile sonuçlanmış oldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false