Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Ocaklarda fakirlere bedava tatil imkanı

Ocaklarda fakirlere bedava tatil imkanı

Erdeke bağlı Ocaklar beldesinde 30 yıldır faaliyet gösteren 40 odalı ve 150 yatak kapasiteli ES-ES Motel işletmeci Kasım Güngör (85), 3 yıldır muhtarlıktan fakir olduklarına dair ilmuhaber alanlara bedava tatil yaptırdığı öğrenildi.

Erdek`e bağlı Ocaklar beldesinde 30 yıldır faaliyet gösteren 40 odalı ve 150 yatak kapasiteli ES-ES Motel işletmeci Kasım Güngör (85), 3 yıldır muhtarlıktan fakir olduklarına dair ilmuhaber alanlara bedava tatil yaptırdığı öğrenildi.
Fakir vatandaşları motelinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Güngör, bu sezon 150 fakiri ağırladıklarını söyleyip, bu kişilerin yol paralarını da kendisinin verdiğini belirtti.
Bu uygulamanın 3 yıldan bu yana devam ettiğini paylaşan Güngör, fakirlere yardım etme konusunda Başbakan`la yarıştığını, motelindeki bu uygulamanın herkes tarafından duyulması için gazeteye ilan verdiğini vurguladı.
7 yaşın altında çocuklu aileler ile alkol kullanan insanları, huzur bozan kişileri motelime kabul etmediğine dikkat çeken Güngör, motelimde fakir ailelere geceliği 10 lira olan yatağı ben ücretsiz veriyorum. Bursa`da yaşayan ve isimlerinin açıklanmasını istemediklerini benden rica eden hayırsever iki kişi ise bu tatilcilerin yiyecek ve yol giderlerini karşılı yor" diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı