Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ocaklarda Aysan ve Durak el ele…

Ocaklarda  Aysan ve Durak  el ele…

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ziyaret ettiği Ocaklar Beldesinde Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ve taraftarlarınca sevgi gösterileriyle karşılandı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ziyaret ettiği Ocaklar Beldesi`nde Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak ve taraftarlarınca sevgi gösterileriyle karşılandı.
Ocaklar Beldesinde halka seslenen Başkan Aysan`ın yanında yer alan Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak`a, Ocaklar Belediyesi`nin meclis üyeleri ile sevenleri de eşlik etti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, kalabalık partili grubuyla birlikte Ocaklar Beldesi`ne yapılan ziyarette, 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde Ocaklar Beldesi sakinlerinden destek istedi.
"30 Mart`ta zafer yine bizim olacak" diyerek iddialı konuşan Aysan`ın konuşması sık sık "Aysan-Durak ele ele, hep birlikte zafere" sloganları ile kesildi.
Konuşmasına Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak`ın 15 yıldan bu yana yürüttüğü belediye başkanlık dönemini överek devam eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar Beldesinin cazibesinin Hüseyin Durak`ın belediye başkanı olmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
18 Nisan 1999`dan bu yana tam 15 yıldır Belediye Başkanlık görevini yürüten Hüseyin Durak`ın hizmetlerin en güzelini vermeye çalıştığını belirten Başkan Aysan, belediye başkanı ile meclis üyelerine aileleriyle birlikte teşekkür etti. 
30 Mart Pazar günü belediye seçimleri olduğunu işaret eden Başkan Aysan, belediye seçimlerinin, bulunduğu beldeye hizmet verecek şahıs seçimleri olarak yorumladı.
"Ocaklar halkına sizler kimin daha iyi hizmet vereceğine inanıyorsanız elbette ki onu seçeceksiniz" diye konuşan Aysan, Ocaklar Beldesi bugünkü düzeye nasıl geldiyse bundan sonra da, aynı çizgide devam etmesine destek vereceğini, Ocaklar`ı talan etmeye niyetlenenlere ise asla izin vermeyeceğini ifade etti.
Belediye seçimlerini halka hizmet verecek şahıs seçimleri olarak görülmesini isteyen Başkan Aysan, Ocaklar halkının Erdek`te kimin hizmet yaptığını iyi bildiğini öne sürüp, Erdek`in her karışında kendisinin izi olduğunu anlattı.
Belediye Başkanı Aysan, 2004-2009 arasında yaptığı hizmetler ile 2014`ten sonraki projelerini sunum eşliğinde açıkladı.
Başkan Aysan`ın konuşmasından önemli notlar:
"İlçeye Apostol mesire yeri, yürüyüş bantları, yosun kafe, anaokulu, hastane, kapalıspor salonu kazandırdık. Su ücret tarifelerinde yazlıkçı-kışlıkçı ayrımına son verdik. Çarşamba pazarını açtık. Biz ilçe halkına katı atık parası olarak 1,5 trilyon lira yük bindirmedik. 10 yıldır girilmeyen tüm yolları yeniledik. 55 ayrı alan çiçeklendirilirken, benden önceki dönemde mezarlık selvilerine 2 trilyon lira para harcanmış. Benden önceki dönemde emekli olan personelin ödenmeyen 30 bin lira emeklilik ikramiyelerini bizler faizi ile birlikte 90 bin lira olarak ödemek zorunda kaldık. Benden önceki dönemde misafirlerimiz 3 vasıta ile DO önüne gitmek zorunda kalırken, ben minibüslerin İDO önüne kadar gitmesini sağladım. Belvedo gazino sorununu iyi ilişkiler sonucu çözerek bu alanın kullanımını ilçe halkına armağan ettik. Ocaklar Belediye Başkanına hakaret eden şahıs kalkmış şimdi Ocaklar halkından oy istiyor. Bizler, Ocaklar`ın daha iyi yerlere gelebilmesi adına Hüseyin Durak başkanım ile birlikte Ankara`ya giderek, yatırımlarınız için kaynak temin ettik. Bugüne kadar Durak başkanla omuz omuza çalıştık. Sen kaza ile gelecek olsan Ocaklar halkı bu güzelim beldeye nelerin olabileceğini çok iyi biliyor. Artık Büyükşehir olduk. Bizler bütün yatırımlarımızı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız A. Edip Uğur`un sayesinde gerçekleştirdik. Büyükşehir belediye başkanlığı ile meclis üyeliğinde bizlere tam destek veriniz. İnsanların en büyüğü, en yüksek mevkide iken tevazu gösteren, kudret sahibi iken af eden, kuvvetli olduğu vakit zulüm etmeyen ve adaletli davranandır. Ocaklar huzur ve hizmet istiyorsa tek yol var o da bizim yeniden seçilmemizdir."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli