Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ocaklar´da yas var..!

Ocaklar´da yas var..!

Silahlı saldırıda yaralanan küçük Selin yaşama tutunamadı

 Erdek İlçesi Ocaklar Mahallesi´nde ailesiyle birlikte gittikleri bir eğlence mekanın da, Erdem T. isimli kişinin eğlence mekanında güvenlik görevlisi olarak çalışan bir şahsa yönelik gerçekleştirdiği pompalı tüfekli saldırıda kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Selin Cebeci, tedavi gördüğü Bandırma Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.
Olay, Ocaklar Mahallesi´nde Kurban Bayramının ikinci günü  meydana geldi. İstanbul´dan yaz tatilini geçirmek için Ocaklar´a gelen Serkan ve Yasemin Cebeci çiftinin çocukları Selin Cebeci ile birlikte, bayramın ikinci günü gittikleri bir eğlence mekanın da bulundukları sırada mekanı basan Erdem T. isimli şahsın işyerinin güvenlik görevlisini hedef alan pompalı tüfeğinden çıkan kurşunların Selin Cebeci´nin vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan küçük kız, 112 Acil Servis ekiplerince Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Servisi´nde yaşam mücadelesi veren küçük kız, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Aynı saldırıda daha önce de Mehmet Solaklar (46) hayatını kaybetti. Küçük Selin´in yaşamını yitirmesiyle aynı saldırıda ölen kişi sayısı ikiye yükseldi.

Ocaklar´da yas var..!

Selin´in vefatının ardından Ocaklar´da bulunan tüm eğlence merkezleri aldıkları ortak kararla bu geceyi yas ilan ederek müzik programları yapmayacak. Ocaklar´da faaliyet gösteren bir eğlence merkezinin sahibi Kubilay Tosun, yaptığı açıklamada ? 12 Ağustos 2019 tarihindeki o karanlık gecede kör kurşunla bugün yaşamına son veren minik kardeşimiz, prensesimiz Selin için tüm Ocaklar canlı müzik işletmeciliği yapan esnaflar tarafından karar alınarak bu geceyi yas ilan etmiştir. Bu gece ocaklar sessiz. Allah ailesine sabır versin? dedi.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Ocaklar
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli