Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ocaklar´a Kur´an Kursu kazandırıldı

Ocaklar´a Kur´an Kursu kazandırıldı

Erdek Ocaklar Mahallesi´nde Mustafa Kalın hocanın girişimiyle yapımına başlanan Kur´an Kursu Hizmet Binası tamamlanarak hizmete girdi.

Erdek Ocaklar Mahallesi´nde Mustafa Kalın hocanın girişimiyle yapımına başlanan Kur´an Kursu Hizmet Binası tamamlanarak hizmete girdi.
4-6 Yaş Grubu çocuklar ile bayanlara hizmet verecek Kur´an Kursu binasının açılışı için tören düzenlendi.
Törene Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek İlçe Müftüsü Adem Eser ile vatandaşlar katıldı.
Erdek Ocaklar Mahallesi´ne AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı ile birlikte katılan Milletvekili Kırcı, Kur´an Kursu Hizmet Binası´nın açılışından sonra mahalle halkı ile sohbet edip, ardından Balıkesir Büyükşehir belediyesi Erdek İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı Ocaklar Mahallesi´ndeki itfaiye personeli ile bir araya geldi.
Ocaklar Mahallesi´nden sonra Erdek´e dönen Kırcı, turizm işletme sahipleriyle birlikte sektörü değerlendirdikleri bir toplantıya katıldı.
Turizm sektörünün temsilcilerinden sonra Kyzikos Antik Kenti´nde devam eden kazı çalışmalarının son durumunu görmek için partisinin Erdek İlçe Teşkilatı ile Düzler Bölgesi´ne geçen Kırcı, burada Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nurettin Koçhan´dan bilgi aldı.
Kırcı, ziyarette şöyle konuştu: ?Antik çağın en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Daskyleion ve Antik dönemde dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Kyzikos antik kentleri meraklıların mutlaka görmesi gereken ören yerleri. Bu kazı çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiren kazı ekiplerine teşekkür ediyorum.?
Kırcı´nın, Kestanelik, Çayağzı ve Ballıpınar Mahallelerini de ziyaret ettiği öğrenildi.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Ocaklar Kursu kazandırıldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli