Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Ocaklar stat yolunu deniz yutunca hakemler mahsur kaldı

Ocaklar stat yolunu deniz yutunca hakemler mahsur kaldı

Erdek Ocaklar Mahallesi sahasında oynanan Ocaklarspor ile Bandırma Sanayispor amatör küme futbol karşılaşmasında 2-2 berabere biten karşılaşmadan sonra araçlarıyla yola çıkan 1 hakem, 2 yardımcı hakem ve gözlemci ile saha komiseri yolun denize kayması ned

Erdek Ocaklar Mahallesi sahasında oynanan Ocaklarspor ile Bandırma Sanayispor amatör küme futbol karşılaşmasında 2-2 berabere biten karşılaşmadan sonra araçlarıyla yola çıkan 1 hakem, 2 yardımcı hakem ve gözlemci ile saha komiseri yolun denize kayması nedeniyle mahsur kaldılar.
Şiddetli lodos nedeniyle dev dalgalar sahilden stada giden ve başka çıkış yolu olmayan yaklaşık 1 kilometre uzun luğundaki yolun bir bölümünü adeta yuttu.

Yol geçit vermeyince oyuncular yolun diğer tarafında bekleyen araçlarına yürüyerek geçti. Ancak Balıkesir’den gelen gözlemci Cemal Metin, hakem Ramazan Kızıl 1. Yardımcı hakem Erhan Kolak ile Bandırma’dan gelen 2. Yardımcı hakem Faruk Küstül ve saha komiseri Mutlu Mayda’yı taşıyan 3 otomobil statta park ettiği için yolun denize kayması nedeniyle statta mahsur kaldılar.
Erdek Belediyesinden yardım istenmesinden sonra olay yerine gelen bir iş makinesi yarım saat süren çalışma sonunda dalgaların aldığı yolu toprakla doldurarak araçların geçişine uygun hale getirdi. Gözlemci Cemal Metin kötü hava şartlarında oynanan maçı hakemler oynatmayabilirlerdi. Ancak tüm olumsuz hava şartlarına rağmen başarıyla maçı yönettiler. Spora verilen önemi değerlendirerek maçı iptal etmediler. Geçit vermeyen yol onarılmasaydı buradan çıkamazdık.” diye konuştu.
Hakemler ise karda kışta yağmurda değil, ilk kez deniz kenarındaki yolda, böyle bir ortamda mahsur kaldıklarını söyledi. Erdem Özcan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı