Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ocaklar Beldesi yaz sezonuna hazırlanıyor

Ocaklar Beldesi yaz sezonuna hazırlanıyor

İlçemize bağlı Ocaklar Beldesinde yaz sezonu hazırlığı yoğun bir şekilde devam ediyor.

İlçemize bağlı Ocaklar Beldesi`nde yaz sezonu hazırlığı yoğun bir şekilde devam ediyor.
Ocaklar Belediyesi, deniz kumsalının 2013 turizm sezonuna hazırlanması için başlattığı temizlik çalışmalarına bu sene erken başladı. 
Beldede devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, yaz sezonu gelmeden belde genelinde gerekli düzenlemelerin ve temizliğin yapılmasına başladıklarını belirtti. 
Her lodos fırtınası sonrası kirlenen plajlarda oluşan görüntü kirliliğinin kalıcı olmasına müsaade etmeyeceklerini bildiren Belediye Başkanı Durak, Ocaklar Belediyesi temizlik işleri personeli deniz sahilindeki temizlik çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Belediye ekipleri gerek insan, gerekse makine gücü ile plajlarımızın 2013 yılı yaz sezonuna hazır olması için çalışmalarını yürütüyor şeklinde konuştu. 
Kışın olumsuzluklarından dolayı çöken kanalizasyon köprüsünün tümünün yenilendiğini, ağaçların budandığını, sahil yürüyüş yolundaki temizlikle ilgili çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Durak, plaj sahil kumsalı ve denizin önümüzdeki günlerde temizlenmeye geçileceğini açıkladı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı