Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Nordkapp hikayesini paylaştı

Nordkapp hikayesini paylaştı

B10Riders Balıkesir Motosiklet Kullanıcıları ve Spor Kulübü Derneğinin daveti ile Balıkesir´e gelen Özgür Akman, Türkiye´den Nordkapp´a 6 hafta 14.000 km süren Nordkapp yolculuğunun hikayesini anlattı.

1984 İzmir doğumlu ve profesyonel işi reklamcılık olan Özgür Akman, 2010 yılında motosiklet kullanmaya başladı. Yurt içinde ve dışında, onlarca ülke gördü ve 40.000 km´den fazla yol yaptı. Hayali olan Avrupa kıtasının en kuzeyi olan Nordkapp´a motosikleti ile gitme fikrini 6 haftada ve 14.000km yolculuk sonunda tamamladı. 10Riders´ın daveti ile Balıkesir´e gelerek yoldaki hatıralarını, izlenimlerini videolar ve resimler süslediği bir sunum ile anlattı.
10Riders dernek evinde bir araya gelen motosiklet tutkunları Özgür Akman´ın yolculuk hikayesini ilgiyle izledi. Motosiklet ile uzun bir yolculuk için hazırlıklar ve ekipmanlar hakkında da bilgi veren yol gezgini, sunum sonunda Balıkesirli motorcular soru yağmuruna tuttu.
10Riders Başkanı Özgür Candar "Özgür Akman´a öncelikle davetimizi kırmayıp Balıkesir´e geldiği için çok teşekkür ederiz. Ufkumuzu açan harika bir gece geçirdik. Motosiklet ile yurtdışı yolculukları cesaret işi. Motosiklet kullanıcılarının kafasında bir sürü soru işareti olan yolculuklar. Prosedürler, güvenlik, teknik ihtiyaçlar, yanımıza alınması gerekenler vs. vs. Özgür sayesinde birçok soru işaretine cevap bulabildik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Nordkapp hikayesini paylaştı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false