Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Nilüfer Belediyesi Manyas'ta

Nilüfer Belediyesi Manyas

Bursa ili Nilüfer İlçe Belediyesinden geçtiğimiz hafta Manyas'a gelen teknik ekip temaslarda bulundu.

Bursa ili Nilüfer İlçe Belediyesinden geçtiğimiz hafta Manyas'a gelen teknik ekip temaslarda bulundu.
Peyzaj mimarları Mehmet Akif Alp, Şenay Demir, Tekin Durmaz, Ahmet Bekir Tüzün ile Jeolog Bekir Özdemir ve inşaat mühendisi Salih Pınarbaşı'ndan oluşan ekip Manyas'ta kendi alanları ile ilgili olarak araştırmalar yaptı.
Manyas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik elemanları ile görüş alış verişinde bulunan Nilüfer Belediyesi görevlileri, özellikle belediyeye geçtiğimiz dönem yeniden kazandırılan harman yerinde yapılabilecek çalışmalara ağırlık verdi.
Nilüfer Belediyesi görevlileri, ilçede yaptıkları gezi sonrası tespitlerini Belediye Başkanı Tancan Barçin'la paylaştı.
Başkan Tancan Barçin yaptığı açıklamada Nilüfer Belediyesi bizlere proje desteği anlamında bir ekip görevlendirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Teknik ekip seçim vaatlerimiz arasında bulunan kapalı pazar yeri, düğün salonu, parklar oyun alanları ile birlikte öncelikli olarak termal turizm, ısınma ve seracılık amaçlı jeotermal enerji üretimi konusunda gelen arkadaşların fikirlerini aldık. Bu görüşmeler sonrası bu vaatlerimizi projelendirip yaşama geçirmeyi amaçlıyoruz.”diye konuştu.
Belediye Başkanının makamında ki görüşmeye uzun yıllar turistik otellerde yönetici olarak görev yapan Gürol Demir'de katılıp görüşlerini anlattı.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı