Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Nezarethaneye tam not

Nezarethaneye tam not

Erdek İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızın Başkanlığındaki kurul üyeleri ilçemiz polis merkezindeki nezarethanede denetim yaptı.

Erdek İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın Başkanlığı`ndaki kurul üyeleri ilçemiz polis merkezindeki nezarethanede denetim yaptı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız başkanlığında bir araya gelen Erdek İnsan Hakları İlçe Kurulu, Erdek Polis Merkezi Amirliğinde nezarethane koşulları ve insan hakları konusunda incelemelerde bulunup, Polis Merkezi Amiri Mustafa Aydemir`den bilgi aldı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde bulunan ifade, gözlem ve nezaret odalarını denetledikten sonra kısa bir açıklama yapan Erdek İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, denetimler esnasında nezarethanelerin insan haklarına uygun, insan sağlığı için tehlike oluşturmadığını gözlemlediklerini, Erdek Polis Merkezi Amirliğinde yapılan denetimler sırasında nezarethanenin insan haklarına ve standartlara uygun olduğu kurul üyelerince tespit edildiğini bildirdi.      
Erdek İnsan Hakları İlçe Kurulu Başkanı ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın, ilçemiz polis merkezinde gerçekleşen nezarethane koşulları denetimine kurul üyelerinden; Erdek MYO Müdür Yrd. Samet Çevik, Hazine Avukatı Arzu Bal, Doktor Ahmet Erkoç, Avukat Resul Orçun Pulat, Türk Hava Kurumu Temsilcisi Temel Güven, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, Yalı Mahallesi Muhtarı Hasan Alphan eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli