Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Necati Yavaş Her şey Ocaklar için sloganıyla yola çıktı

Necati Yavaş Her şey Ocaklar için sloganıyla yola çıktı

Ocaklarspor Kulübü Başkanı Necati Yavaş, 30 Mart yerel seçimlerinde Ocaklar Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Ocaklarspor Kulübü Başkanı Necati Yavaş, 30 Mart yerel seçimlerinde Ocaklar Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne dönüşecek olmasından dolayı, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimle birlikte mahalleye dönüşecek Ocaklar Mahallesi muhtarlığına talip olan Necati Yavaş, mahallenin olumlu geleceği için Erdek Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile kuracağı ilişkilerle mahallenin yükselen grafiğine katkıda bulunmak istediğini bildirdi.            
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Ocaklar Mahallesi`ne talip muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya başlarken, Ocaklarspor Kulübünde 10 yıldan bu yana başarıyla başkanlık görevini yürüten Necati Yavaş`ın Ocaklar`a talip olmasını açıklaması heyecan yarattı.
Ocaklar Mahallesi Muhtarlığına adaylığı açıklayan Necati Yavaş, Ocaklarspor Başkanlığı görev süresi içinde Ocaklarspor`u Balıkesir Marmara Grubu 2. Amatör Kümeden, Balıkesir Marmara Grubu 1. Amatör Kümeye yükseltme başarısı gösterdiğini söyledi.
Ocaklarspor`daki başarısını, Ocaklar Mahallesi Muhtarlık görevinde de sürdürmek istediğini belirten Necati Yavaş, Büyükşehir statüsünden dolayı belediyeliği iptal edilen Ocaklar`da, hak ettiği hizmetlerin devam etmesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Necati Yavaş, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü: "Doğup büyüdüğüm ve çok sevdiğim Ocaklar Mahallesine 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayıyım. Mahallemin sorunlarının yanı sıra her tarafını karış karış bildiğimden dolayı ayrıca mahalleye daha güzel ve iyi hizmeti getirmek için halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla mahallem sakinlerine hizmetkâr olmak için muhtar adayı olduğumu açıklıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin." dedi.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli