Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Necati Akalın, baltayla öldürüldü

Necati Akalın, baltayla öldürüldü

Necati Akalın, eniştesi Hüseyin Ü. (81) tarafından baltayla öldürüldü. Aslen Erdekli olan, bir dönem Bandırmanın sayılı işadamlarından Necati Akalın, eniştesi tarafından baltayla öldürüldü.

Necati Akalın, eniştesi Hüseyin Ü. (81) tarafından baltayla öldürüldü.
Aslen Erdek`li olan, bir dönem Bandırma`nın sayılı işadamlarından Necati Akalın, eniştesi tarafından baltayla öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre,  olay Bandırma Atatürk Caddesi üzerindeki su tesisatı malzemeleri satılan bir dükkanda meydana geldi. Aralarında mal paylaşımı konusunda husumet olan Necati Akalın (74), eski iş ortağı ve eniştesi olan işadamı Hüseyin Ü. ile tartıştı. 81 yaşındaki Hüseyin Ü., kayınbiraderi 74 yaşındaki Necati Akalın`ın kafasına baltayla vurdu. Necati Akalın olay yerinde can verirken, eniştesi olan Hüseyin Ü., cinayet mahalline gelen polislere teslim oldu. Ölen Necati Akalın ve eniştesi olan Hüseyin Ü.`nün uzun yıllar önce Bandırma`da çimento, demir ve inşaat malzemeleri alanında ortak ticaret yaptıkları, ancak daha sonra ortaklığın bitmesiyle Necati Akalın`ın Bursa`ya yerleşerek ticaret hayatını burada devam ettirdiği, yaşamı boyunca renkli bir kişiliğe sahip olan Akalın'ın çevresi tarafından yardım sever biri olarak biliniyordu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli