Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Nazlıoğlundan Erdekli Alevilere İftar

Nazlıoğlundan Erdekli Alevilere İftar

MHPnin Erdek Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu, Erdekli Alevilere iftar yemeği verdi. Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından, Muharrem Ayı nedeniyle dernek binasında düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.

MHP`nin Erdek Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu, Erdek`li Alevilere iftar yemeği verdi.
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından, Muharrem Ayı nedeniyle dernek binasında düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. 
4 Kasım Pazartesi günü başlayan Muharrem Ayı sebebiyle 12 gün boyunca dernek binasında devam edecek olan iftar yemeklerinin 8. gününde MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Z. Haluk Nazlıoğlu, Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi yönetici ve üyelerine dernek şubesinde iftar yemeği verdi. 
Verilen iftar yemeğinde, MHP adayı ve dernek yönetimi ile üyeleri arasında sık sık dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.
İftar yemeğinde, Erdek`li aleviler ile Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi binasında buluşan MHP`nin Erdek Belediye Başkan Adayı Nazlıoğlu "Biz ülkemizde çeşitli inanç, kültür ve geleneklerle yaşıyoruz. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de çeşitli inançları savunan, geleneklerini yerine getiren ve kültürlerini yaşatan ağabeylerimiz arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz var" dedi.                    
Anadolu`daki inanç, gelenek ve kültürlerinin Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinde yaşatıldığını belirten Nazlıoğlu, "Bize Anadolu`yu yaşatan, küçücük ilçemizde geleneklerini inançlarını, kültürlerini yaşatmaya çalışan bu çok değerli derneğimizdeki tüm görevlilere şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu ülke ve şirin ilçe hepimizindir" şeklinde konuştu.
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mahmut Karaca, amaçlarının dostluk, kardeşlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade etti.
Dernek yönetici ve üyelerine Muharrem Ayı gibi kutsal bir ayda iftar yemeği veren MHP`nin Erdek Belediye Başkan adayı Nazlıoğlu`na teşekkür eden Karaca, "Dernek üyeleri ve şahsım adına MHP heyetine teşekkür ediyor ve yolunuz açık olsun" diyerek sözlerine son verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli