Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Nazlıoğlundan, dostluk ve kardeşlik vurgusu

Nazlıoğlundan, dostluk ve kardeşlik vurgusu

MHP Erdek İlçe Başkanlığına Z. Haluk Nazlıoğlunun atanmasıyla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisine üye olmak için çok sayıda kişinin üyelik başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı`na Z. Haluk Nazlıoğlu`nun atanmasıyla birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi`ne üye olmak için çok sayıda kişinin üyelik başvurusunda bulunduğu öğrenildi.
Haluk Nazlıoğlu`nun, MHP Erdek İlçe Başkanlık görevine getirilmesiyle, yeni İlçe Başkanı Nazlıoğlu`nun ilk icraatı parti hizmet binasının yerini değiştirmek oldu.
Hükümet Caddesinde hizmet veren MHP Erdek İlçe Başkanlığı binasını, İstiklal Caddesi`ne taşıyan MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, partisinin yeni hizmet binasının açılışı için düzenlediği tören, Erdek`in Kurtuluş Bayramı kutlamalarının yapıldığı 18 Eylül`de gerçekleştirildi.
Partisinin açılışı sonrası basın açıklamasında bulunan, MHP Erdek İlçe Başkanı Haluk Nazlıoğlu, Erdek`te yönetime geldikleri gibi çok kısa bir sürede partiye üyelik başvuru sayısında büyük artışlar yaşandığını kaydetti.
MHP Erdek İlçe Teşkilatında yer alan partililerine, çok değerli dava arkadaşlarım diyerek sözlerine başlayan MHP Erdek İlçe Başkanı Nazlıoğlu, yaşanan gelişmeler hakkında şu bilgiyi verdi:           
"MHP Erdek İlçe Teşkilatında yer alan çok değerli dava arkadaşlarım, ilçede yönetime geldiğimiz gibi çok kısa zamandan bugüne, partimizin üye sayısında çok büyük artış olmuştur. Yeni ilçe binamız ile beraber bizlere çok önemli görev düşüyor. Yaklaşan yerel seçimle beraber Yüce Rabbimin izniyle Üç Hilalimizi Erdek`te burçlara dikeceğiz. Arkadaşlar, yaşadığımız Marmara`nın incisi olan Erdek`imiz gülen yüzler görmeyi, dostluğu, kardeşliği, komşusuyla, çevresiyle barışık olmayı unuttu. İnşallah büyüyen MHP Erdek İlçe Teşkilatıyla, bu hasreti bitireceğiz. Unutmayalım ki, `Ülkücü Toplumda Örnek İnsandır`. Erdek`teki, tüm Milliyetçileri partimize davet ediyorum. Partimiz her gün açık olup, üye kayıtlarımız devam etmektedir. Tüm halkıma sevgi ve saygılarımı sunu yorum." 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı