Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Nazlıoğlu, sorunların Büyükşehirle çözüleceğini söyledi

Nazlıoğlu, sorunların Büyükşehirle çözüleceğini söyledi

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlunun seçim çalışmaları sürüyor.

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu`nun seçim çalışmaları sürüyor.
Diğer rakiplerinin aksine enerjisini miting konuşmaları yerine, Erdek`te esnaf ve konut gezmeleri ile devam eden Nazlıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Köy gezilerini kalabalık konvoylarla değil 5-6 kişilik grupla devam ettiren Nazlıoğlu, MHP`nin Kapıdağ Yarımadası ile ilgili hazırladığı projelerini anlatıyor.        
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir adayı İsmail Ok`un, kendi projelerine destek olacaklarını Erdek`in sorunlarını gidermek için yapılması gereken her konuda tam destek olacaklarını anlatan Nazlıoğlu, bahaneler arkasına sığınarak hizmet etmekten vazgeçmeyeceklerini 30 Mart`tan başarıyla çıkacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı.
Erdek`te geçtiğimiz dönemlerde iki taraf arasında geçen seçimlerin hep gergin geçtiğini hatırlatan Nazlıoğlu, Bu dönem kendisinin üçüncü bir aday olarak yarışa katılmasıyla gergin geçen seçim atmosferinin yumuşadığına değindi.
MHP`nin köy ziyaretlerinde, bir vatandaşın kendisine yönelttiği "Diğer partiler köyümüzde konuşmaya gelirken 50-100 kişi ve konvoylarla geliyor siz neden böyle 5-6 kişi geliyorsunuz?" sorusuna Nazlıoğlu şu cevabı verdi: "Biz köy halkımızı rahatsız etmek için gelmiyoruz, sorunlarını dinlemek, yapacaklarımızı anlatmak için geliyoruz. Sizinde gördüğünüz gibi onlar 100 kişi geliyor. Biz 5-6 kişi geliyoruz ama bizi dinlemek için etrafımızda daha fazla insan var. Senelerce köylerimize ne hizmet yapıldı? Bu zamana kadar yapmayanlar şimdi yapacaklarını anlatıyorlar. Büyükşehir adayımız İsmail Ok`ta 2009 seçimlerinde Balıkesir`de konvoylar yapmamıştı ve halkımıza güvenmişti bizde Erdek ve köylerine güveniyoruz. Dolayısıyla, 30 Mart`tan itibaren bizimle Erdek`te değişim başlayacak."dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli