Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Narlı sahili güvenli limana dönüşüyor

Narlı sahili güvenli limana dönüşüyor

İlçemize bağlı Narlı Köyü Balıkçı barınak, rıhtım ve mendirek yapımına stard verildi.

İlçemize bağlı Narlı Köyü Balıkçı barınak, rıhtım ve mendirek yapımına stard verildi.
Narlı Köyü`nde balıkçı barınağı, rıhtım ve mendirek çalışması başlarken, çalışmaları yerinde görmek üzere Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız beraberinde AKP Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay`la birlikte gittiği Narlı Köyünde incelemelerde bulundu.
İnşasına yeni başlanan balıkçı barınağı, rıhtım ve mendirek yapımını izlemek üzere köye gelen Kaymakam Kaygısız ile AKP İl Genel Meclisi Üyesi Onay`ı Narlı Köyü Muhtarı Ali Işık karşıladı.      
İnşaat mahallinde yüklenici firma temsilcisinden bilgi alan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Narlı Köyü balıkçı barınağının, bölgenin ve Paşalimanı Adası sakinlerinin ulaşımı açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.
Narlı Köyündeki mevcut balıkçı barınağının lodos rüzgarına açık olduğuna değinen Kaygısız, "Yapımına başlanan mendirek bittiğinde Narlı Köyü balıkçı barınağındaki tekneler lodos rüzgarlarından olumsuz etkilenmeyecek. Rıhtımın tamamlanmasıyla da balıkçı teknelerimiz rahat bir nefes alacağı gibi aynı zamanda köyün kıyı kenar şeridine güzellik katacaktır." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli