Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Mutluluk paylaştıkça büyür Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası iftar yemeği verdi

Mutluluk paylaştıkça büyür Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası iftar yemeği verdi

Bandırma Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odasının birlikteliğinde düzenlenen iftar, Eti Maden İşletmeleri Misafirhanesinde gerçekleştirildi.

Bandırma Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası`nın birlikteliğinde düzenlenen iftar, Eti Maden İşletmeleri Misafirhanesinde gerçekleştirildi.
İftar yemeğine AK Parti Balıkesir Milletvekili M.Cemal Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Şuayip Yılmazer,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Toplum Sağlığı Başhekimi Zafer Yılmaz, Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
İlçe müftüsü Cahit Çetin`in duasıyla noktalanan iftar yemeğinde Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kocabıyık, katılımcılara teşekkür ederek, iyi niyet temennilerinde bulundular.
Kaymakam Ali Mantı konuşmasında, mutluluğun paylaşıldıkça büyüdüğüne dikkati çekerek, şunları söyledi: "İnşallah bu yemekte hep birlikte beraber olduğumuz gibi güzelliklerde,  iyi  şeylerde de ülkemizin ortak, güçlü faydalarında da her zaman bir ve beraber oluruz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı