Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mutlu ve gururluyuz

Mutlu ve gururluyuz

Bir yerel gazeteyi değil 42 yıl, beş yıl bile yaşatmanın zorluğunu en iyi şekilde, bu mesleğe emek verenler anlar.

Bir yerel gazeteyi değil 42 yıl, beş yıl bile yaşatmanın zorluğunu en iyi şekilde, bu mesleğe emek verenler anlar.
41 yılı geride bıraktık, artık. Bu süre içinde tek hedefimiz, Erdek´in ve bölgenin çıkarlarını savunmak, sorunlarının çözümüne yayın yoluyla katkıda bulunmak oldu. Bu süre içinde, hiçbir zaman yanlı bir yayın politikası izlemedik. Sayfalarımızı, vatanın bölünmez bütünlüğünden, laik cumhuriyet çizgisinden asla ödün vermemek koşuluyla her düşünceye açtık, açıyoruz. Haberlerimizde her partiye eşit uzaklıkta olmaya özen gösterdik. Bu nedenle zaman geldi, sağ görüşlü, zaman geldi, sol görüşlü partilerin eleştirilerine uğradık. Bu bile bizim tarafsızlığımızın en önemli göstergesi ve onurumuz oldu.
Gazetecilik de, bisiklete binmeye benzer. Yerinizde kalırsanız, düşersiniz. Sürekli ilerlemek zorundasınız. Bunun bilincinde olarak, olanaklarımız ölçüsünde hep ilerlemeyi hedefledik. Gazetecilik ilkeleri ve ahlakı doğrultusunda çok iyi araştırarak, okurlarımızı doğru haberlerle buluşturmaya çaba harcadık ve harcıyoruz. Bunun da karşılığını, okurlarımızın güvenini kazanarak alıyoruz. Hâlen, gazetemi-zin internet sitesine her gün giren ortalama 1500 kişi, yılda 550 bin kişi Erdek ve yöresinin haberlerini bizden alıyor, değerli yazarlarımızın köşe yazılarını okuma olanağı buluyor.
Tabii ki, 42. yaşımıza girdiğimiz bugün, mutlu ve gururluyuz.
Bu çizgimizden asla sapmayacağımızın altını bir kez daha çizerken, bizlere en büyük desteği veren değerli okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
YENİ ERDEK



Anahtar Kelimeler: Mutlu gururluyuz
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli