Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Müşteri bekleyen berbere kepçe girdi

Müşteri bekleyen berbere kepçe girdi

İlcemizde bir harfiyat firmasına ait iş makinası berber salonuna girdi. Kaza anında, kaldırımda yürüyen vatandaşların bulunmaması şans eseri olarak değerlendirildi.

İlcemizde bir harfiyat  firmasına ait iş makinası berber salonuna girdi. Kaza anında, kaldırımda yürüyen  vatandaşların bulunmaması şans eseri olarak değerlendirildi.
Erdek`in en işlek caddelerinden biri olan, Adnan Menderes Caddesi`nde meydana geldi. Kazada operatör Abdurrahman Aykaç yönetimindeki yükleyici kanal kazıcı olarak kullanılan loder (iş makinası) bilinmeyen bir nedenle cadde kenarında bulunan berber salanuna girerek durabildi.

Meydana gelen kazada, 6 katlı işyerinin zemin katında berber ve çalışanları ile apartman sakinleri büyük korku yaşadı. İş makinasını kullanan operatör ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Dün saat 19:10 sularında meydana gelen kaza sonrası, Olay yerine gelen trafik polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Kazayı gören vatandaşlar, iş makinasının Adnan Menderes Caddesi`nde, Bandırma istikametinden ilçe merkezine doğru gittiği sırada, Berber Salonu olarak faaliyet gösteren işyeri hizasına geldiğinde aniden bu işyerinin bulunduğu yöne doğru yönelip, binaya çarptıktan sonra durduğunu ve çok korktuklarını söyledi. Kepçe sürücücü operatör Abdurrahmar Aykaç ise, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber: Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false