Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa Tetikdur esnaf odasına adaylığını açıkladı

Mustafa Tetikdur esnaf odasına adaylığını açıkladı

Erdek'in sevilen esnaflarından Mustafa Tetikdur, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday oldu.

Erdek'in sevilen esnaflarından Mustafa Tetikdur, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday oldu. 

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Mustafa Tetikdur, gazetemizi ziyaret ederek, 2022 Şubat ayında yapılması planlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. 

Esnafın sorunlarını yakından bildiğini çözüme kavuşturmak adına taşın altına elini değil gövdesini koyacağını söyleyen Tetikdur, bu göreve makam koltuk sevdalısı olarak değil, hizmet sevdası içerisinde talip olduğunu ifade etti. 

İlçemizde esnafın çok zor durumda olduğunu bu nedenle esnafın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacıyla Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık görevine talip olduğunu dile getiren Tetikdur, "Asıl olan esnaflarımıza hizmet etmek ve sıkıntılarında yanlarında olup çözmektir. Ben de yılların bir esnafı olarak tek amacım Erdek'te ki esnaf arkadaşlarımıza hizmet etmek ve sorunlarını çözebildiğimiz kadar çözebilmek. Hedefimiz esnafımızı önce bir araya getirmek, birlikteliğimizi oluşturmak ve sonrasında bütün problemlerimizi tek bir vücut halinde çözüme kavuşturmaktır." diye konuştu. 

Oluşturacağı güçlü ve dinamik kadrosu ile esnaf ve sanatkara hizmet etmek istediğini vurgulayan Tetikdur, seçime katılacak diğer adaylara da başarılar diledi. 

Erdek'te 30 yıldır beyaz eşya tamiri üzerine esnaflık yapan Mustafa Tetikdur, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Haber: Tuncay Ertan 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı