Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜSİAD ve BAGİAD´tan Kafaoğlu´na tam destek

MÜSİAD ve BAGİAD´tan Kafaoğlu´na tam destek

Yerel seçimlere kısa bir süre kala iş dünyası seçimlerle ilgili beklentilerini ve taleplerini açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala iş dünyası seçimlerle ilgili beklentilerini ve taleplerini açıkladı.
Kavga olan yere yatırımcının gelmediği görüşünde birleşen oda başkanlarına STK´lardan destek geldi. Balıkesir´deki Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Başkanları´nın açıklamalarının ardından MÜSİAD ve BAGİAD başkanları da Zekai Kafaoğlu´nun Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na seçilmesi ile birlikte kentte huzur ortamının sağlandığını ve yatırımcı sayısında gözle görülür bir artış olduğunu söylediler.
MÜSİAD Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız ile BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, 7 Kasım´da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zekai Kafaoğlu´nun 1 yılını değerlendirdi ve partilere aday belirleme kriterlerine yönelik önemli mesajlar verdi.
Yatırım ve yatırımcının gelmesinde en önemli kriterin barış ve huzur ortamı olduğu konusunda hemfikir olan oda başkanları, Balıkesir´in önümüzdeki birkaç yıl içinde Türkiye´nin parlayan yıldızı olacağını dile getirdiler.
İşte! iş dünyasının Başkan Kafaoğlu´nun bir yılına ilişkin görüşleri ve gelecekle ilgili beklentileri şöyle:
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na destek mesajı veren isimler arasında yer alan MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız, Balıkesir´de kavga ortamının sona ermesi ile birlikte yatırımcıların Balıkesir´e daha farklı bakmaya başladıklarını söyledi.
Kısa adı BAGİAD olan Balıkesir Genç İşadamları Derneği Başkanı Emrah Bilcanlı´da, 7 Kasım 2017´de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zekai Kafaoğlu ile birlikte Balıkesir´de birlik, beraberlik ve bütünlüğün en üst seviyeye çıktığını ileri sürdü.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli