Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD: 400 proje kalkınmanın fitilini ateşledi

MÜSİAD: 400 proje kalkınmanın fitilini ateşledi

MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı´na ilişkin, "Bütçe disiplininden vazgeçmeden, kaynakları çeşitlendirerek 100 günde hayata geçirilmesi planlanan 400 proje, yen

MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı´na ilişkin, "Bütçe disiplininden vazgeçmeden, kaynakları çeşitlendirerek 100 günde hayata geçirilmesi planlanan 400 proje, yeni bir kalkınmanın fitilini ateşlemiştir." ifadesini kullandı.
Tuncay Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, eylem planının, yeni dönemin yeni kadrosuyla, vizyoner bir bakışla hazırlandığını bildirdi. Bütçe disiplininden vazgeçmeden, kaynakları çeşitlendirerek 100 günde hayata geçirilmesi planlanan 400 projenin, yeni bir kalkınmanın fitilini ateşlediğini belirten Yıldız, açıklanan eylem planından büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Yıldız, "Sayın Cumhurbaşkanımız, özellikle konuşmalarının başında çizdiği tarihsel panorama ile Türkiye´nin gelecek vizyonunun ilhamının kaynağını net bir şekilde ortaya koymaktadır. Kadrosuyla beraber ortaya koyduğu kararlı tavır da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin olumlu bir yansıması olarak değerlendirilebilir." ifadelerini kullandı.
Açıklanan projelerin dikkat çeken tarafının milletin tüm ihtiyaçlarına seslenmesi olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:
"Ekonomiden eğitime, sosyal güvenlikten sağlığa, adaletten çevre ve şehirciliğe, savunma sanayisinden istihdama kadar açıklanan tüm projeler toplum kademelerinin hepsine seslenen bir nitelik taşımaktadır. Seçimlerin hemen ardından temennimiz olan yapısal dönüşümlerin bir an önce tamamlanmasını, sosyal devlet anlayışını önceleyerek ihtiyaçların belirlenip gündemin ekonomiye ve sürdürülebilir büyümeye odaklanmasını son derece değerli buluyoruz.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı